Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІТАННЯ ГОЛОВИ ФАСТІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВЛАДИСЛАВА ЛИТВИНА З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2023 10:03
Кількість переглядів: 172

Фото без описуШановні голови громад, працівники органів місцевого самоврядування, депутати, мешканці територіальних громад!

Щиро вітаю вас зі святом – Днем місцевого самоврядування!

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію України місцеве самоврядування стало муніципальним фронтом, який у складних умовах воєнного стану швидко реагує на внутрішні і зовнішні виклики сьогодення, вирішує усі питання життєдіяльності громад, забезпечує потреби населення. Ви є представниками тієї сильної й професійної ланки місцевого самоврядування, яка допомагає нашій країні розвиватися, долати труднощі і невпинно рухатися вперед.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Бажаю вам міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай розуміння і підтримка вашої громади завжди надають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

З повагою, голова Фастівської районної державної адміністрації Владислав ЛИТВИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень