Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УСЛАН КРАВЧЕНКО: НА КИЇВЩИНІ ВВЕЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ЩЕ 2 МОСТИ, ПОШКОДЖЕНІ ВНАСЛІДОК ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ

Дата: 09.01.2024 20:08
Кількість переглядів: 114

Фото без описуЩе 2 мости, пошкоджені внаслідок військової агресії, відновили на Київщині. Це мости на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

Капітально відремонтували і ввели в експлуатацію такі мости: 

  • на автомобільній дорозі Перемога – Баришівка; 
  • на автомобільній дорозі Корніївка – Недра – Згурівка – Березань.  

«Наразі закінчуємо ремонтувати міст на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Ворзель – Забуччя через Михайлівку-Рубежівку, що був пошкоджений внаслідок військової агресії російської федерації. Загальна протяжність мостової споруди 48 м», – додав Руслан Кравченко. 

Він наголосив, що системну роботу з відновлення мостів на Київщині розпочали одразу після деокупації області. «Для того, щоб забезпечити безперешкодне пересування – облаштували альтернативні шляхи об’їзду. Але наше завдання – відновити повноцінний рух мостами та покращити сполучення між населеними пунктами Київщини. Люди не мають витрачати зайвий час, щоб дістатися з одного населеного пункту в інший. Адже йдеться не лише про комфорт, а і про безпеку», – зауважив Руслан Кравченко. 

Загалом внаслідок бойових дій на Київщині пошкоджено 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення. Частину з них розпочали капітально ремонтувати ще минулого року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень