Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КИЇВЩИНІ ТРИВАЄ ОБЛАШТУВАННЯ УКРИТТІВ: У ГЛЕВАСІ БУДУЮТЬ ЗАХИСНУ СПОРУДУ ДЛЯ ДВОХ ДИТСАДКІВ

Дата: 12.01.2024 14:09
Кількість переглядів: 96

Фото без описуУ Глевасі триває будівництво протирадіаційного укриття площею 579,7 м² на території двох закладів дошкільної освіти — дитячих садків «Ромашка» та «Золоті зернята». Наразі через відсутність сховища їхні вихованці змушені відвідувати інші садки. Майбутня захисна споруда зможе вмістити до 400 осіб та дозволить дітям повернутися до закладів.

Підготовчі роботи розпочалися восени. Попередньо будівельники демонтували старі сільськогосподарські приміщення на місці, де зводиться укриття, очистили територію від сміття та викопали котлован.

Фахівці підрядної організації вже звели зовнішні стіни споруди та на 80% виконали підсилення плит перекриття. Також завершили роботи з перенесення ділянки теплотраси, яка раніше розташовувалася на місці будівництва.

Наразі будівельники продовжують виконувати цегляну кладку перегородок всередині приміщення та працюють над підсиленням вхідних груп. Паралельно тривають роботи з ⁠влаштування інженерних мереж.

Крім будівельних робіт, заплановано ряд заходів для самостійного і безпечного пересування людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Зокрема, проєктом передбачено відсутність високого борту при влаштуванні під’їзних шляхів та облаштування пішохідних доріжок з тактильними смугами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень