Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: У 342 ШКОЛАХ КИЇВЩИНИ В РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ШКІЛЬНИХ ЛІГ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ УЖЕ РОЗПОЧАЛИСЯ ЗМАГАННЯ

Дата: 21.01.2024 17:32
Кількість переглядів: 132

Фото без описуУ 342 школах Київщини в рамках Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч уже розпочалися змагання. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

Руслан Кравченко побував на тренуванні з баскетболу команди Боярського академічного ліцею «Гармонія» – «ТЕЙВАЗ».

«Звичайно ж, не відмовився від пропозиції приєднатися до тренування та пограти в мʼяч. Зіграв з учнями 8-10 класів. Драйв отримав чималий. Швидкість у хлопців шалена. Намагався не поступатися», – зауважив він. 

За словами Руслана Кравченка, полюбити баскетбол по-справжньому дітям допомагають тренери-вчителі Тетяна Чорногрицька та Володимир Решетник. 

«Вкотре переконався, що школярі Київщини – найкрутіші! Захоплююся їх командним духом, наполегливістю та згуртованістю заради досягнення мети», – додав начальник Київської ОВА.

Руслан Кравченко на згадку про тренування отримав дуже символічний презент. Це майка із номером 24 – рік Перемоги.  

Він також додав, що Київщина – серед регіонів-лідерів за кількістю команд, які зареєструвалися для змагань у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч. 131 команда вже завершила шкільний етап змагань та продовжить боротьбу в наступному.

Реєстрація команд триває до 1 лютого. На сайті https://scl.gov.ua. Змагання відбуватимуться на 5 різних рівнях: шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському етапах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень