Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РЕАЛІЗАЦІЮ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ В РЕГІОНІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ПРИКЛАДІ ФАСТІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ТА МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 06.02.2024 18:34
Кількість переглядів: 144

Фото без описуУ Фастові відбулося виїзне засідання тимчасової спеціальної комісії Верховної ради України для підготовки та комплексного врегулювання питань надання соціальних гарантій ветеранам війни, захисникам і захисницям України та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць.
У роботі комісії взяли участь народні депутати України Валентина Короленко-Усова, Андрій Лопушанський, заступниця голови Київської ОДА Леся Карнаух, представники Міністерства у справах ветеранів, Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Міністерство охорони здоров’я України, регіональна координаторка програми ментального здоров’я «Ти як?» Юлія Казакова, представники місцевої влади.

Під час засідання відбулося обговорення питань розвитку та реалізації ветеранської політики.
На прикладі Фастівського Центру підтримки та медико-психологічної реабілітації для військовослужбовців та їх родин «Родина 4.5.0» та Єдиного вікна ветерана, яке функціонує на базі Центру, розглянули той спектр проблем, з якими стикаються захисники після повернення у громади.
Також учасники приділили увагу покращенню міжсекторальної взаємодії різних структур для забезпечення надання комплексних послуг ветеранам та військовослужбовцям за умов максимального спрощення адміністративних процедур.
За результатами зустрічі вирішено відпрацювати дорожню карту з питань налагодження співпраці та комунікації між органами влади різних рівнів, а також установами та організаціями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень