Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Липня, 2021 р., 11:06
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Київщині триває оновлення освітньої інфраструктури. Один із об’єктів – це школа в Яготині. В цьому навчальному закладі зараз триває капітальний ремонт. Завершити його підрядники планують у серпні.
02 Липня, 2021 р., 11:02
У Вишгородській центральній районній лікарні модернізували приймальне відділення. Об’єкт уже працює, і жителі району мають можливість отримувати якісну медичну допомогу в себе на місці.
02 Липня, 2021 р., 07:59
На Київщині триває активна реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». На деяких об’єктах роботи йдуть швидше, ніж це було заплановано в графіку.
02 Липня, 2021 р., 07:58
На Київщині триває реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Модернізують приймальні відділення в опорних лікарнях, ведуть роботу щодо розвитку медичної сфери в сільській місцевості. Про це 1 липня під час онлайн брифінгу повідомив заступник голови Київської ОДА Андрій Лісовик.
01 Липня, 2021 р., 16:51
У Броварській багатопрофільній клінічній лікарні інтенсивного лікування модернізували приймальне відділення. Об’єкт уже працює.
01 Липня, 2021 р., 16:38
Наразі триває активне оновлення траси М-03 Київ-Харків-Довжанський. Роботи проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Зокрема підрядники зараз працюють на ділянці дороги, яка проходить між Києвом та Борисполем.
01 Липня, 2021 р., 15:36
У Київській обласній державній адміністрації сьогодні, 30 червня, відбулася розширена нарада голови ОДА Василя Володіна з міськими, сільськими, селищними головами Київської області.
01 Липня, 2021 р., 15:32
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення у с. Ташань вартістю 126 млн. грн.
01 Липня, 2021 р., 15:26
У Бориспільській багатопрофільній клінічній лікарні інтенсивного лікування реконструювали приймальне відділення. Об’єкт уже ввели в експлуатацію. Тож місцеві жителі мають можливість отримувати якісну медичну допомогу та діагностику в комфортних умовах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень