Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Липня, 2021 р., 14:06
В рамках виконання меморандуму про взаємодію та співпрацю від вторинної правової допомоги, до участі залучено начальника відділу «Фастівське бюро правової допомоги» Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Світлану ПАВЛЕНКО, як надала інформацію про перелік правових послуг, які особи мають можливість отримати.
16 Липня, 2021 р., 13:52
Фастівська ДПІ Головного управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що згідно  з нормою п.295.5 ст.295 Податкового Кодексу,  платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.
16 Липня, 2021 р., 13:39
15 липня у Фастівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості, в рамках співпраці з ПрАТ «ВЕНТС», організовано та проведено міні-ярмарок вакансій для 20 осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості та зацікавилися актуальними вакансіями на даному підприємстві.
15 Липня, 2021 р., 11:02
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Макарові реконструювали приймальне відділення. Проєкт з модернізації передбачав оновлення умов і встановлення нового діагностичного обладнання.
15 Липня, 2021 р., 10:56
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” продовжується ремонт траси Н-01 Київ-Знам’янка. Наразі підрядники оновлюють дорожнє покриття на 100-му кілометрі автошляху.
14 Липня, 2021 р., 16:58
До обговорення питань порядку денного долучилися представники Фастівської РДА, Фастівського районного управління поліції та Департаменту регіонального розвитку КОДА. Під час засідання було обговорено відкриття нового приміського автобусного маршруту загального користування "Бишів - Фастів", питання організації пасажирських перевезень на приміському автобусному маршруті загального користування "Фастів - Півні" та перевезення пільгових категорій населення.
14 Липня, 2021 р., 13:26
На Київщині триває розбудова спортивної інфраструктури в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Один з об‘єктів програми – фізкультурно-оздоровчий комплекс в м. Миронівка.
14 Липня, 2021 р., 13:23
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Іванкові реконструювали приймальне відділення. На об’єкті не лише оновили умови, а й встановили сучасне діагностичне обладнання.
14 Липня, 2021 р., 13:11
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” продовжується ремонт траси Н-01 Київ-Знам’янка. Наразі підрядники оновлюють дорожнє покриття на 56-му кілометру автошляху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень