Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Липня, 2021 р., 15:37
У Білій Церкві продовжується реконструкція стадіону на базі місцевої школи-інтернат. Оновлення об’єкту проходить у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
22 Липня, 2021 р., 15:16
У Білій Церкві завершилась реконструкція приймального відділення міської лікарні №2. Модернізація проходила в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. На об’єкті покращили умови та встановили сучасну діагностичну техніку.
20 Липня, 2021 р., 13:00
Сьогодні під головуванням голови райдержадміністрації Євгена Кабатова відбулась робоча нарада з головами сільських, селищних, міських рад Фастівського району.  В ході наради було обговорено актуальні питання життєдіяльності Фастівського району. Зокрема, йшлося про економічний, соціальний та інвестиційний потенціал населених пунктів й перспективи їх розвитку. Представники ОТГ мали змогу обговорити проблемні питання, які найбільше їх хвилюють та шляхи їх вирішення.
19 Липня, 2021 р., 13:17
З 01.07.2021 року стартує інспекційна компанія з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання незадекларованої праці та відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками після проведення інформаційних заходів.
16 Липня, 2021 р., 14:06
В рамках виконання меморандуму про взаємодію та співпрацю від вторинної правової допомоги, до участі залучено начальника відділу «Фастівське бюро правової допомоги» Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Світлану ПАВЛЕНКО, як надала інформацію про перелік правових послуг, які особи мають можливість отримати.
16 Липня, 2021 р., 13:52
Фастівська ДПІ Головного управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що згідно  з нормою п.295.5 ст.295 Податкового Кодексу,  платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.
16 Липня, 2021 р., 13:39
15 липня у Фастівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості, в рамках співпраці з ПрАТ «ВЕНТС», організовано та проведено міні-ярмарок вакансій для 20 осіб, що перебувають на обліку в службі зайнятості та зацікавилися актуальними вакансіями на даному підприємстві.
15 Липня, 2021 р., 11:02
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Макарові реконструювали приймальне відділення. Проєкт з модернізації передбачав оновлення умов і встановлення нового діагностичного обладнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень