Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Серпня, 2021 р., 15:35
Будівництво Академії спорту в Бучі завершується.
12 Серпня, 2021 р., 14:58
Ремонт траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі продовжується. Зараз підрядники оновлюють 39 км дороги.
12 Серпня, 2021 р., 14:49
До кінця цього року в Лебедівці Вишгородського району планують завершити реконструкцію нежитлової будівлі під дитячий садок. Наразі дошкільного закладу в селі немає, через це жителі вимушені відвозити дітей на навчання до Вишгорода чи Києва.
12 Серпня, 2021 р., 10:24
Одним із найважливіших завдань нашої держави є забезпечення влаштування дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання. З метою захисту прав та інтересів неповнолітньої дитини-сироти на подальше влаштування в сім'ю, начальником служби у справах дітей та сім'ї Фастівської РДА Оксаною Степенко та начальником служби у справах дітей та сім'ї Бишівської сільської ради Фастівського району Олесею Беленок здійснено виїзд до КНП КОР "Київська обласна дитяча лікарня". В ході роботи з лікарем-нефрологом дівчинку було передано органу опіки та піклування Бишівської сільської ради для подальшого влаштування у родину громадян України.
11 Серпня, 2021 р., 17:15
Під час зустрічі Євген Олександрович акцентував увагу на питанні легалізації заробітної плати та офіційного працевлаштування найманих працівників, як основного джерела наповнення бюджету району та Пенсійного фонду України.
11 Серпня, 2021 р., 16:00
 З метою наближення послуг служби зайнятості безпосередньо до людей, які проживають у сільській місцевості , 10 серпня 2021 року відбувся виїзний захід для мешканців Томашівської ОТГ. В заході прийняли участь представники керівництва громадою, 10 осіб зайнятого та незайнятого населення та 2 роботодавці. Під час проведення заходу було надано інформацію про стан ринку праці та наявні вакансії, про електронний сервіс державної служби зайнятості.
11 Серпня, 2021 р., 11:13
Доводимо до вашого відома, що набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки». Крім того, цим наказом запроваджено перехідну модель роботи з медичними висновками про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та листками непрацездатності. Перехідний період триває з 01 червня до 31серпня 2021 року.
11 Серпня, 2021 р., 10:31
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що 15 червня 2021 року Верховна Рада прийняла Закон “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету” (далі - Закон), спрямований на легалізацію і детінізацію доходів і майна фізичних осіб, прихованих від оподаткування.
11 Серпня, 2021 р., 10:17
В ході наради було розглянуто ряд важливих питань, зокрема: -  про підготовку до заходів з нагоди відзначення у Фастівському районі Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України;  - про стан вакцинації проти Covid-19 в Фастівському районі; - про оздоровлення пільгових категорій населення; - про виконання районного бюджету за І півріччя 2021 року (доходи, видатки). Загалом підрозділи райдержадміністрації працюють в штатному режимі, усі питання вирішуються без ускладнень. За підсумками наради голова Фастівської РДА Євген Кабатов надав ряд рекомендацій, окремі доручення та визначив робочі завдання для структурних підрозділів адміністрації.
10 Серпня, 2021 р., 16:48
10 серпня голова Фастівської РДА Євген Кабатов з робочим візитом побував на території Томашівської сільської територіальної громади та зустрівся з головою Томашівської сільської ради Оленою Пашун. Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувалися діяльності та подальшого розвитку соціально-економічної сфери, зокрема освіти, культури та охорони здоров’я. Також Євген Олександрович зазначив що пріоритетним питанням розвитку громади є наповнення місцевого бюджету, а саме  виконання планових показників та пошуку додаткових джерел надходжень до місцевого бюджету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень