Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2021 р., 10:18
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває реконструкція дитсадка в селі Лебедівка  Вишгородського району.
04 Червня, 2021 р., 13:57
Cьогодні, 04 червня виконуючий обов’язки голови Фастівської РДА Віктор Тюрін, очільники територіальних громад Фастівського району та керівники теплопостачальних підприємств прийняли участь в онлайн-нараді з заступником Міністра розвитку громад та територій України Наталією Хоцянівською.
04 Червня, 2021 р., 09:06
BINFIELD – офіційний імпортер та дистриб’ютор мінеральних добрив провідних європейських виробників, з власною логістично - складською мережею та виробничими потужностями.
02 Червня, 2021 р., 16:54
01 червня, у зв’язку з організаційно-штатними змінами в Головному управлінні ДСНС України у Київській області, начальник Головного управління Василь Слободяник представив нового очільника Фастівського районного управління ГУ ДСНС Олександра Козленко. В ході зустрічі були обговорені актуальні питання щодо забезпечення ефективної роботи новоствореного управління, а саме: про нову структуру Фастівського РУ ГУ ДСНС України в Київській області, щодо розміщення підрозділів управління на території району та створення місцевої пожежної охорони, питання стану та обліку захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться на території територіальних громад Фастівського району, матеріально-технічного забезпечення підрозділів ДСНС тощо.
02 Червня, 2021 р., 10:20
01 червня діти із територіальних громад Фастівського району мали можливість відвідати у місті Києві перше в Україні дитяче місто професій — KidsWill.
02 Червня, 2021 р., 09:48
Співробітники служби порятунку наголошують звернути увагу щодо вибухонебезпечних предметів, до яких відносяться  різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на землі у лісі, на полі після розмиву ґрунту дощовими водами, на дні річок, проте частіше - у ґрунті.
01 Червня, 2021 р., 08:13
Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни-Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Дорогі діти, бажаємо вам безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків. І нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях. Шановні батьки! Бажаємо вам міцного здоров’я, батьківської мудрості, впевненості в завтрашньому дні, наполегливої й натхненої праці на благо ваших дітей та України!
28 Травня, 2021 р., 15:33
28 травня, під керівництвом виконуючого обов'язки голови райдержадміністрації Віктора Тюріна, за участю представників структурних підрозділів адміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. Було вивчено та розглянуто питання стосовно визначення місця проживання малолітніх дітей з одним із батьків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень