Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2021 р., 17:07
Компанія надає повний спектр послуг від проектування до пуску газу: видача технічних умов, розробка проектно-кошторисної документації, будівельні роботи, монтаж газового обладнання та пуск газу. Головні пріоритети висококваліфікованої команди – безпека та якість з дотриманням строків виконання робіт. Сформовані виключно ринкові конкурентні ціни на послуги. Також повідомляємо, що вже надходили повідомлення щодо випадків шахрайства. Не дайте себе ошукати! Звертайтеся на пряму до центрів обслуговування клієнтів АТ «Київоблгаз».  
12 Березня, 2021 р., 13:54
За інформацією Українського гідрометеорологічного центру у Київській області 12 березня 2021 року очікується ускладнення погодних умов:
11 Березня, 2021 р., 14:43
Цього року на Київщині у рамках президентської програми «Велике будівництво» оновлять п’ять шкіл. Завдяки цьому будуть покращені умови для навчання близько двох тисяч учнів.
09 Березня, 2021 р., 09:00
В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. 09 березня в Україні відзначають 207-му річницю від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби, дорогу служіння рідному народові. Ім´я славетного поета давно стало символом нашої нації. Його думи й полум´яне слово показували прагнення трудового люду до кращої долі. Творчість Шевченка – джерело пізнання і натхнення. У його щирому, проникливому слові з усією силою і красою заясніла горда і волелюбна українська душа. Це слово стояло в обороні прав і свобод рідного народу і стало тією духовною основою, на котрій була зведена незалежність Української держави. Кобзареві мрії, біль і тривоги – неоціненні настанови, залишені нам у спадок. А його мудрість та сила завжди будуть поруч із нами, які б випробування не випадали на нашу долю.
04 Березня, 2021 р., 13:59
03 березня 2021 року під головуванням виконуючого обов'язки голови Фастівської районної державної адміністрації Віктора Тюріна, за участі представників структурних підрозділів адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалися питання стосовно захисту прав та інтересів малолітньої дитини на проживання в сімейному оточенні, про зарахування неповнолітнього на цілодобове перебування до спеціальної школи, про усунення перешкод у спілкуванні батька із сином та визначення місця проживання малолітнього разом із мамою.
01 Березня, 2021 р., 15:55
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу роботодавців та найманих працівників на необхідності офіційного оформлення трудових відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень