Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Квітня, 2021 р., 08:46
Вже  традиційно 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній День охорони праці. Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році.
13 Квітня, 2021 р., 14:51
Уряд затвердив перелік програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.
10 Квітня, 2021 р., 11:02
09 квітня, виконуючий обов’язки голови адміністрації Віктор Тюрін, спільно з представниками райдержадміністрації не залишились осторонь Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом», організованої Державним агентством лісових ресурсів. Акція стартувала 21 березня, у Міжнародний день лісів, і триватиме до Дня Довкілля, який цього року в Україні відзначатиметься 17 квітня. До заходу долучились голова Фастівської районної ради Віктор Веремейчик та представники депутатського корпусу, представники Фастівської міської ради на чолі з головою Михайлом Нетяжуком.
10 Квітня, 2021 р., 09:00
09 квітня обласна комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення продовжити протиепідемічні заходи в області до 23 квітня.
08 Квітня, 2021 р., 16:40
Так на засіданні комісії з питань забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також осіб з інвалідністю І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та деяких категорій осіб, які брали участь в бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей які потребують поліпшення житлових умов було розглянуто 5 заяв про призначення грошової компенсації за належне їм право для отримання житлового приміщення. На засіданні комісії з питань альтернативної (невійськової) служби було розглянуто 4 заяви та надано погодження на проходження альтернативної (невійськової) служби.
08 Квітня, 2021 р., 11:47
Віктор Іванович розпочав зустріч з головою Гатненської сільської ради Олександром Паламарчуком з обговорення введених протиепідемічних заходів протидії поширенню захворюваності на COVID-19 на території сільської ради. Під час спілкування з Олександром Івановичем обговорили пріоритетні завдання щодо розбудови інфраструктури та соціально-економічний розвиток громади. Серед іншого, обговорили питання щодо недостатньої кількості дошкільних навчальних закладів на території сільської ради та налагодження співпраці Гатненської громади з Фастівською райдержадміністрацією в умовах нового адміністративно-територіального устрою.
08 Квітня, 2021 р., 11:04
В рамках державної програми «Велике будівництво» в Київській області реалізують 52об’єкти дорожнього господарства на загальну суму 1 049 млн грн. Про це сьогодні, 7 квітня, під час онлайн брифінгу зазначив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.
07 Квітня, 2021 р., 15:29
За 7 років вздовж 187 км міжнародної траси Київ – Чоп, яку обслуговує компанія Onur за контрактом OPRC (Output and Performance-based Road Contract), у смугах відведення висаджено близько 3 500 нових дерев замість видалених аварійних. Про це повідомляє «Укравтодор».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень