Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Липня, 2023 р., 10:46
19 липня 2023 року з 10.00 в приміщенні Чабанівської селищної ради буде проводити особистий виїзний прийом громадян голова Фастівської районної державної адміністрації Литвин Владислав Володимирович!
13 Липня, 2023 р., 14:50
З метою створення безпечних умов для навчання та праці учасників освітнього процесу в 2023/2024 навчальному році, розпорядженням Фастівської районної державної адміністрації від 30 червня 2023 року № 102-В «Про робочу моніторингову групу з огляду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти Фастівського району щодо їх готовності до використання за призначенням» утворено робочу моніторингову групу, до складу якої введено працівників райдержадміністрації, представників Фастівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, керівників місцевих органів управління освітою територіальних громад Фастівського району. 
13 Липня, 2023 р., 08:16
Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко долучився до всеукраїнської акції «Твоя кров може воювати. Стань донором». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
12 Липня, 2023 р., 15:50
Що таке сексуальне насильство щодо дитини? Які його прояви? Які є поради для батьків? Що робити вчителю/льці, якщо є підозра, що дитина постраждала від сексуального насильства? Де отримати допомогу?
12 Липня, 2023 р., 13:18
Дія.Освіта призначена для реалізації права кожного на якісну та доступну освіту шляхом забезпечення створення можливості дистанційного навчання через мережу інтернет. Користування освітніми та інформаційними ресурсами, електронними підручниками, мультимедійними навчальними матеріалами (аудіо- та відеоматеріалами тощо, які відтворюються за допомогою електронних засобів) та іншими навчальними ресурсами (далі – освітні матеріали), що розміщені на Дія.Освіта, є безоплатним.
12 Липня, 2023 р., 13:13
10 закладів освіти Київщини сьогодні отримали потужні генератори для організації безперервного навчального процесу. Автономні джерела живлення будуть доставлені до 7 ліцеїв, гімназій, шкіл, 2 дитсадків і центру дитячої та юнацької творчості. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
12 Липня, 2023 р., 09:48
Міжнародна неурядова організація Mercy Corps реалізовує Програму підтримки економічної стійкості України .
11 Липня, 2023 р., 16:25
В умовах триваючої війни очікується зростання кількості осіб з інвалідністю з-поміж захисників і захисниць, а також цивільного населення. Тому держава повинна забезпечити їм якісне надання послуг та соціальну адаптацію. У зв’язку з цим, Міністерство внутрішніх справ України реалізує флагманський проект «Автошколи для людей з інвалідністю» в рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської  «Безбар’єрів».
10 Липня, 2023 р., 15:34
Дія. Цифрова освіта - це освітні серіали, що дозволяють українцям відкрити нові кар’єрні можливості та зробити перший крок до нової професії. Користувач Дія.Освіта може створити персональну траєкторію навчання, вибравши ті навички, які цікавлять найбільше, щоб отримати персоналізовані освітні серіали. Для тих, хто ще не визначився з пріоритетами, доступний тест для пошуку професії – на основі відповідей користувачу будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та перелік актуальних вакансій.
10 Липня, 2023 р., 14:44
До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!  У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся як долучитися до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України та, в подальшому, мати можливість стати державним службовцем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень