Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Травня, 2023 р., 16:21
29 травня в Фастівському районі  відбувся  четвертий, фінальний етап пілотного обласного фізкультурно-оздоровчого проєкту «Учнівська ліга «Здорова Україна». Завершальний етап – «Вища ліга» відбувся   в місті Фастові.
29 Травня, 2023 р., 15:39
29 травня голова Київської ОДА Руслан Кравченко та перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко представили новопризначеного голову Фастівської районної державної адміністрації Владислава Литвина.
29 Травня, 2023 р., 15:32
Національний банк України разом із Кіберполіцією розпочали Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству під назвою «Шахрай Гудбай».
23 Травня, 2023 р., 11:23
23 травня — День Героїв — день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків – борців за волю України. Українські захисники -  гордість й приклад для всіх нас, приклад патріотизму і мужності, любові і самопожертви.
22 Травня, 2023 р., 17:00
22 травня 2023 року набув чинності Закон України №2923-IX «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України».
20 Травня, 2023 р., 08:23
Київська область отримає вікна на суму 1 млн дол для встановлення на об’єктах, пошкоджених внаслідок повномасштабного вторгнення росії. Про це повідомив у себе на Facebook очільник Київської ОВА Руслан Кравченко. 
19 Травня, 2023 р., 09:59
18 травня, голова благодійного фонду "НОВА КРАЇНА" Андрій Новак та перший заступник голови Громадської ради при Бучанській РДА Ольга Квасова передали дипломи учасників літературного духовно-патріотичного конкурсу «Вірю в нашу Святу Перемогу!» тимчасово виконуючому обов'язки голови адміністрації Сергію Богатирчуку та заступнику голови Наталії Сперкач для дітей з Фастівського району, що взяли участь у конкурсі.
18 Травня, 2023 р., 14:53
17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проект Дія.Освіта. Це національна едьютейнмент-платформа актуальних знань і навичок, де можна безоплатно навчатися, опанувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями.
18 Травня, 2023 р., 10:50
Кожного року у третій четвер травня в Україні відзначається «День вишиванки». Цьогоріч – День вишиванки припадає на 18 травня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень