Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2023 р., 20:12
15 лютого в Київській області т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко, заступник голови адміністрації Віталій Власюк та Герой України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк передали силам протиповітряної оборони два мобільних пункти. 
15 Лютого, 2023 р., 12:06
У Гостомелі розпочали роботи з демонтажу багатоповерхових будинків у військовому містечку, що було зруйноване внаслідок російської військової агресії. Сьогодні, 14 лютого, локацію відвідав заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.
15 Лютого, 2023 р., 09:10
15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення радянських військ з Афганістану.
13 Лютого, 2023 р., 14:31
13 лютого відбувалася робоча зустріч заступника начальника відділу гуманітарного розвитку Фастівської районної державної адміністрації Тетяни Раджабової, виконуючого обов’язки начальника сектору ювенальної превенції Фастівського районного управління поліції Ярослава Петручика і начальника служби усправах дітей та сім’ї Фастівської районної державної адміністрації Оксани Степенко. 
11 Лютого, 2023 р., 12:15
Вже минув майже рік з моменту повномасштабного вторгнення РФ і люди в Україні та поза її межами зробили стільки неймовірного для допомоги одне одному, що, по-перше, це точно додає віри і сил для Перемоги України, а, по-друге, зафіксувати цей важливо досвід.
10 Лютого, 2023 р., 15:26
10 лютого рятувальниками Фастівського районного управління проведено пожежно-профілактичне відпрацювання серед мешканців с. Фастівець, Фастівської міської територіальної громади.
10 Лютого, 2023 р., 00:36
Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 
09 Лютого, 2023 р., 17:09
7 лютого 2023 р., Конституційний Суд України ухвалив Рішення у справі за конституційним поданням 56 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) приписів абзацу третього частини другої статті 22 Закону України «Про повну загальну середню освіту» від 16 січня 2020 року № 463–IX (далі – Закону), згідно з яким „педагогічні працівники державних і комунальних закладів загальної середньої освіти, які досягли пенсійного віку та яким виплачується пенсія за віком, працюють на основі трудових договорів, що укладаються строком від одного до трьох років“.
09 Лютого, 2023 р., 15:24
ГО “Рада жінок Донеччини” запрошує взяти участь у тренінгах «Протидія та запобігання домашньому насильству у громадах» для представників(-ць) громадських організацій, активістів(-ок), лідерів(-ок) думок.
09 Лютого, 2023 р., 10:54
Фастівська районна військова адміністрація повідомляє, що виявлено випадки шахрайства з боку невстановлених осіб, які від імені керівництва Фастівської районної військової адміністрації у представників бізнесу просять перерахувати кошти на картковий рахунок та підкріплюють звернення підробленим листом нібито за підписом начальника адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень