Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

31 Березня, 2023 р., 09:48
05 квітня 2023 року з 10.00 в приміщенні Боярської міської ради буде проводити особистий виїзний прийом громадян начальник Фастівської районної військової адміністрації ВОЛКОВ ЮРІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ!
28 Березня, 2023 р., 14:23
Хочете вести бізнес із повагою до людини, працевлаштувати без бар’єрів, одним словом – розвивати безбар’єрність, але не знаєте з чого почати? Існує кілька важливих кроків, які варто врахувати на самому початку.
25 Березня, 2023 р., 13:22
Шановні співробітники Служби безпеки!
24 Березня, 2023 р., 14:14
Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго» (далі – НЕК «Укренерго»), як оператор системи передачі, забезпечує операційну безпеку об’єднаної енергетичної системи України (далі - ОЕС України) а саме спроможність електричних станцій, системи передачі та системи розподілу функціонувати в нормальному режимі. 
23 Березня, 2023 р., 16:10
Бородянка, Буча, Ірпінь, Гостомель, Мощун. Населені пункти Київщини, які першими зустріли велику війну. Там точилися запеклі бої. Та попри все, вони не скорилися.
23 Березня, 2023 р., 11:19
Сьогодні, 22 березня, на Київщину з робочим візитом приїхала директорка Кризового бюро ПРООН Асако Окай. Супроводжував делегацію заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.  
23 Березня, 2023 р., 09:53
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
23 Березня, 2023 р., 09:46
У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях
21 Березня, 2023 р., 16:29
21 березня начальник Фастівської районної військової адміністрації Юрій Волков взяв участь у конференції на тему: "Відновлення виробничого потенціалу Київщини", на якій були присутні Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах, директор Агенції регіонального розвитку Київської області Олександр Ваховський, Фастівський міський голова Михайло Нетяжук та інші. 
21 Березня, 2023 р., 13:18
Виявлено випадки шахрайства з боку невстановлених осіб, які від імені керівництва Київської обласної військової адміністрації у представників бізнесу просять перерахувати кошти на картковий рахунок та підкріплюють звернення підробленим листом нібито за підписом тимчасово виконуючого обов'язки голови адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень