Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2022 р., 08:39
Для ліквідації наслідків бойових дій на Київщині у квітні цього року з резервного фонду держбюджету виділено 400 мільйонів гривень. Першочергово кошти спрямовуються на відновлення об’єктів із незначними пошкодженнями, зокрема, на заміну вікон, дверей та ремонт покрівлі. Наразі роботи завершили вже на 52-х об’єктах. Про це під час брифінгу повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
09 Липня, 2022 р., 13:48
Актуальною проблемою сучасної медицини є захворюваність на інфекційну патологію. Людство завдячує науковій медичній спільноті можливістю керувати захворюваністю на певні інфекційні хвороби . Завдяки створенню вакцини стали можливими профілактика багатьох інфекційних хвороб, а також ліквідація в усьому світі такого тяжкого захворювання як натуральна віспа. Вакцинація дає змогу запобігти близько 60 інфекційних захворювань. Останнім часом з’явилось багато протиріч щодо доречності та безпечності проведення вакцинації населення. В засобах масової інформації останнім часом висвітлюють про жахливі випадки «можливих» післявакцинальних ускладнень, які не завжди є обґрунтованими та доведеними. Однак щеплення якісними вакцинами, проведене кваліфікованим медичним персоналом відповідно до встановлених правил, здоровій, на момент вакцинації людині, є цілком безпечним. В той же час повна відмова від щеплення в подальшому приводить до важких наслідків - тяжкий перебіг інфекції з розвитком ускладнень з боку органів та систем.
08 Липня, 2022 р., 14:25
З настанням теплого періоду зростає вірогідність захворювання шлунково - кишковими інфекціями. Шлунково-кишкові інфекції мають широке поширення і високий рівень захворюваності та становлять важливу медичну проблему. До цих захворювань відносяться гостра дизентерія, вірусний гепатит та гастроентероколіти, харчові токсикоінфекції, сальмонельоз та інші захворювання, які реєструються протягом всього року. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними збудниками: найпростішими, бактеріями, вірусами. Заразитись шлунково-кишковими інфекціями дуже легко при нехтуванні правилами особистої гігієни, вживанні забруднених продуктів, порушенні правил приготування, термічної обробки та зберігання їжі. Всі ці чинники становлять реальну загрозу для Вашого здоров'я.
08 Липня, 2022 р., 11:00
Шановні краяни!
05 Липня, 2022 р., 09:31
Відповідно до повідомлення RASFF від 22.06.2022 № 2022.3459 fup 2» стосовно виявлення міграції первинних ароматичних амінів у кухонному посуді з Китаю (постачальник: NINGBO FUTURE HOUSEWARE CO., LTD., China; виробник: DAJAR Sp. z. o. o., Poland; тейдер:Dajar Home&Garden SRL, Romania), що експортувався до України (отримувач: ТОВ «ПОСУД-ТЕКСТИЛЬ БЦ», вул. Ярослава Мудрого, 4, м. Біла Церква, Київська обл., 09100). 
04 Липня, 2022 р., 13:37
Що робити у випадку сексуального насильства, пов’язаного з війною?
04 Липня, 2022 р., 13:34
Повномасштабне вторгнення росії в Україну підвищило внутрішню мобільність населення та призвело до того, що, станом на квітень 2022 року, за підрахунками Міжнародної організації міграції, в Україні налічується 6,5 мільйонів внутрішньо переміщених осіб, ще понад 3-м мільйонам людей довелося залишити територію України. Це в свою чергу спричинило підвищення ризиків стати жертвою торгівлі людьми.
04 Липня, 2022 р., 10:11
З нагоди дня Національної поліції України, прийміть найщиріші вітання!
01 Липня, 2022 р., 14:29
Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов 30 червня провів друге засідання Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду (ОЗП) 2022/23 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень