Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Лютого, 2022 р., 10:31
На Київщині триває реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Так, планується збудувати та відремонтувати 5 шкіл, завдяки чому буде створено додатково 2303 учбових місця.
17 Лютого, 2022 р., 13:21
17 лютого під керівництвом голови Фастівської районної державної адміністрації Кабатова Євгена Олександровича відбулось засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС за участі голови Фастівської районної ради Веремейчика Віктора Петровича, першого заступника голови адміністрації Тюріна Віктора Івановича, заступників голови Куделі Олександра Івановича та Сперкач Наталії Василівни, представників громад району, керівників Фастівської районної філії ДУ «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», Фастівського районного управління поліції, Фастівського районного управління ДСНС та Фастівського відділу Держпродспоживслужби.
17 Лютого, 2022 р., 12:00
15 лютого співробітники Фастівського районного управління ДСНС у складі інвентаризаційної комісії провели огляди протирадіаційних укриттів, захисних споруд цивільного захисту та підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків Боярської міської територіальної громади.
17 Лютого, 2022 р., 09:59
Факти і тільки факти 
16 Лютого, 2022 р., 13:00
Згідно УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» та з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну  свідомість - 16 лютого в Україні на державному рівні відзначаємо День єднання. Саме тому, працівники Фастівської районної державної адміністрацій та районної ради зібрались на урочисту церемонію підняття Державного прапору України та спільне виконання Державного гімну України.  У ці складні для нашої країни часи дякуємо захисникам  України  за витримку та старанність щодо захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. На нашому боці – правда. Віримо, що завдяки нашій єдності, силі духу та взаємній підтримці ми гідно пройдемо всі нинішні випробування. У єднанні наша сила.
15 Лютого, 2022 р., 14:03
Сьогодні, 15 лютого, голова районної державної адміністрації Кабатов Євген Олександрович, за участі заступників Сперкач Наталії Василівни та Куделі Олександра Івановича, провів нараду щодо обговорення основних питань життєдіяльності району з сільськими, селищними, міськими головами.
15 Лютого, 2022 р., 12:20
15 лютого голова Фастівської районної державної адміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в заходах з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-ої річниці виведення військ з Афганістану.
15 Лютого, 2022 р., 09:23
20 лютого Україна вшановує пам’ять наших сучасників – мирних громадян, які у час Революції гідності (листопад 2013 – лютий 2014 рік) вийшли на Майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти нашу національну ідею та вибороти вільну і незалежну країну! Світла пам’ять про кожного героя, який віддав своє життя за ці найвищі цінності та ідеали, – глибоко в нашому серці. Ми низько схиляємо голови, згадуємо імена, обличчя наших героїв, подумки дякуємо їм за день сьогоднішній.
14 Лютого, 2022 р., 22:06
Голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович прийняв участь в нараді голови Київської обласної державної адміністрації Кулеби Олексія Володимировича з питань територіальної оборони кожної з громад Київської області. Участь у засіданні взяли також голова Київської обласної ради разом зі своїми заступниками, керівники фракцій Київської обласної ради та всі очільники районних державних адміністрацій області.
14 Лютого, 2022 р., 17:00
14 лютого фахівці Фастівського районного управління  ДСНС разом з представниками національної поліції провели навчальні бесіди  на випадок евакуації дітей під час військових дій з працівниками  ОЗО "Калинівський академічний ліцей – освітній центр" Калинівської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень