Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Березня, 2021 р., 11:26
Відсутність ДНЗ в селі призводить до неналежного дошкільного виховання дітей, тому реалізація даного проєкту є дуже важливою для всієї Пірнівської територіальної громади, адже 80 дітей, що проживають у Лебедівці, вимушені щодня їздити на навчання в інші села й міста, зокрема до Вишгорода чи Києва.
18 Березня, 2021 р., 11:54
В Україні продовжується робота над Національною стратегією зі створення безбар’єрного простору. Після презентації напрацювань експертів розпочався етап громадського обговорення проєкту Стратегії.
18 Березня, 2021 р., 09:02
Як повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми Президента «Велике будівництво», в Україні триває установка комплексів зважування вантажного транспорту в русі (WiM, Weight in motion). На даний момент роботи проходять, зокрема, у Дніпропетровській області на км 186 + 237 дороги М-04 недалеко від транспортної розв’язки, що веде до міста Кам’янське.
18 Березня, 2021 р., 08:59
12 березня Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) провів зустріч з керівництвом Укравтодору щодо розробки та впровадження Плану антикорупційних заходів для дорожньої галузі. Про це повідомляє Укравтодор на своїй сторінці у Facebook.
17 Березня, 2021 р., 15:21
Фастівське районне управління Держпродспоживслужби  в Київській області доводить до вашого відома інформацію  стосовно виявлення
15 Березня, 2021 р., 14:31
Сьогодні, 15 березня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, виконавчий директор регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Артем Миронович, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш і заступник Бучанського міського голови Тарас Шаправський підписали меморандум про взаємопорозуміння та співробітництво щодо запровадження човникового руху в області.
12 Березня, 2021 р., 17:07
Компанія надає повний спектр послуг від проектування до пуску газу: видача технічних умов, розробка проектно-кошторисної документації, будівельні роботи, монтаж газового обладнання та пуск газу. Головні пріоритети висококваліфікованої команди – безпека та якість з дотриманням строків виконання робіт. Сформовані виключно ринкові конкурентні ціни на послуги. Також повідомляємо, що вже надходили повідомлення щодо випадків шахрайства. Не дайте себе ошукати! Звертайтеся на пряму до центрів обслуговування клієнтів АТ «Київоблгаз».  
12 Березня, 2021 р., 13:54
За інформацією Українського гідрометеорологічного центру у Київській області 12 березня 2021 року очікується ускладнення погодних умов:
11 Березня, 2021 р., 14:43
Цього року на Київщині у рамках президентської програми «Велике будівництво» оновлять п’ять шкіл. Завдяки цьому будуть покращені умови для навчання близько двох тисяч учнів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень