Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2021 р., 14:20
Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон) передбачено можливість роботи ПРРО в режимі офлайн у випадку відсутності зв’язку ПРРО з фіскальним сервером ДПС.
06 Травня, 2021 р., 14:13
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що  у разі необхідності виправлення виявлених помилок, що містяться у раніше поданій податковій декларації про майновий стан і доходи у майбутніх податкових періодах платник податку може надіслати до контролюючого органу уточнюючу податкову декларацію (з урахуванням строків давності, визначених ПКУ) за формою, чинною на час подання уточнюючої декларації.
30 Квітня, 2021 р., 20:52
Ці святкові весняні дні наповнені особливим змістом. Вони допомагають кожному з нас відчути дивовижну красу навколишнього життя. Відгукуючись в серцях віруючих особливою любов'ю і надією, свято Воскресіння Христового проголошує перемогу життя і добра, дарує людям відчуття оновлення та духовного відродження, відкриває шлях до скарбів культурної спадщини православ'я. У це світле свято кожен з нас прагне оточити турботою рідних і близьких, подарувати тепло душевного спілкування. Великдень єднає людей, надихає на творчу працю і нові звершення на благо нашої Батьківщини. Щиро бажаємо, щоб ці весняні святкові дні стали для всіх радісними, зігріли серця теплотою спілкування з рідними та близькими, наповнили будинки взаєморозумінням і світом. Нехай це свято принесе добро, щастя, здоров'я, нехай здійсняться всі мрії й добрі побажання!
30 Квітня, 2021 р., 20:49
Відповідне рішення прийняли члени Державної комісії з питань ТЕБ і НС. 
30 Квітня, 2021 р., 08:26
У зв’язку зі святкуванням Великодня та Дня Перемоги змінено графік роботи Фастівської податкової служби. Додатковими вихідними днями є 3, 4 та 10 травня.
28 Квітня, 2021 р., 17:01
Невідомі зламали офіційні сайти кількох райдержадміністрацій і територіальних громад Київщини та розмістили на них неправдиву інформацію.
27 Квітня, 2021 р., 12:44
Податкова служба звертає увагу на непоодинокі випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які від імені керівництва Фастівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області вимагають перерахувати кошти на карткові рахунки, телефонуючи із номерів (050)175-74-43, (050) 175-52-29. Попереджаємо: у випадку отримання подібних дзвінків, у жодному разі не слід передавати (перераховувати) гроші невідомим особам, а відразу звертайтеся до органів поліції (за телефоном 102) та до ГУ ДПС у Київській області (200-37-93, 200-37-50).   
27 Квітня, 2021 р., 12:35
Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці з метою привернення уваги світової громадськості до масштабів проблеми та до створення і просування культури охорони праці, яка може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Ідея святкування Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, який було проведено американськими і канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, що загинули та постраждали на роботі. Уперше в світі з ініціативи МОП він відзначався у 2003 році. Україною підтримано ініціативу МОП і 28 квітня відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 визначено як День охорони праці. За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз Всесвітнього дня охорони праці у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР». У 2021 році Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці за тематикою, що присвячена залученню потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), визначених у Конвенції 2006 року про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі (№ 187). Міжнародна організація праці день акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я на роботі (далі БЗР), включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.                             
27 Квітня, 2021 р., 11:47
Засідання відбулося під керівництвом виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації Віктора Тюріна за участю представників Фастівського районного управління поліції, Фастівського РС ГУ ДСНС України в Київській області, районного управління головного управління Держпродспоживслужби та Фастівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень. В ході наради присутні обговорили питання дотримання карантинних обмежень, організації охорони громадського порядку та протипожежної безпеки в районі під час святкувань.
26 Квітня, 2021 р., 14:34
Виконуючий обов'язки голови адміністрації Віктор Тюрін, голова Фастівської районної ради Віктор Веремейчик, представники райдержадміністрації та райради зібрались біля пам’ятного знаку, щоб згадати події тих часів та віддати данину вдячності ліквідаторам аварії на ЧАЕС, завдяки яким вдалося зупинити одну з наймасштабніших техногенних катастроф у світі. В ході заходу учасники відвідали Фастівський музей Героїв Чорнобиля. Також Віктор Іванович взяв участь в урочистому зібранні біля пам’ятного знаку загиблим ліквідаторам, колишнім співробітникам ОВС Фастівського районного Управління поліції, на якому духовенством була відправлена заупокійна літургія загиблим ліквідаторам. Присутнім на зібранні Героям-ліквідаторам лунали слова подяки й побажання міцного здоров'я. До пам’ятного знаку, встановленого померлим землякам, було покладено квіти. Згідно з архівними даними, 26 квітня 1986 року, вночі о 1:23 на четвертому енергоблоці ЧАЕС в результаті серії теплових вибухів був повністю зруйнований реактор. Значна кількість радіоактивних речовин потрапила в навколишнє середовище. Наслідки вибуху четвертого реактора Чорнобильської атомної станції сколихнули весь світ. В результаті аварії стався величезний викид радіоактивних ізотопів з активної зони реактора, які радіоактивною хмарою перенеслись на великі відстані. Ця трагедія стала найбільшою в історії ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків, так і за економічними збитками та впливом на довкілля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень