Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2021 р., 14:13
ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що з січня  поточного року Закону України від 08.07.2010 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», встановлено, що фізичні особи – підприємці, які мають основне місце роботи, звільняються від сплати за себе єдиного внеску за місяці звітного періоду, за які роботодавцем було сплачено страховий внесок за таких осіб у розмірі не менше мінімального страхового внеску.
26 Квітня, 2021 р., 14:10
Головне управління ДПС у Київській області  в межах триваючої кампанії декларування доходів громадян нагадує, що доходи,  отримані у 2020 році, мають задекларувати, зокрема,  громадяни - власники  сільськогосподарської техніки, які  здійснюють обробіток землі іншим фізичним особам (оранку, культивування, посів, комбайнування, та інше), і при цьому не зареєстровані як  фізичні особи-підприємці (ФОП). Вказані громадяни мають подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, та включити в ній суму отриманих доходів до загального річного оподатковуваного доходу й сплатити податок  на  доходи фізичних осіб.
26 Квітня, 2021 р., 14:00
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що до платників єдиного податку першої групи належать фізичні особи - підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (у 2021 році - 1 002 000,0грн.).
23 Квітня, 2021 р., 16:31
23 квітня 2021 року відбулося спільне засідання комісії райдержадміністрації з питань забезпечення своєчасності виплати заробітної плати, сплати податків, обов’язкових платежів та соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за участю виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації, голови комісії – Віктора Тюріна, начальника управління соціального захисту населення Фастівської РДА, заступника голови комісії – Валентини Перги, директора Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості – Вікторії Барабаш, заступника начальника управління – начальника бюджетного відділу управління фінансів Фастівської РДА – Наталії Возної, головного спеціаліста Фастівського відділу обслуговування громадян № 16 (сервісний центр) ГУ ПФ України у Київській області – Світлани Маєвської , головного державного інспектора головного управління Держпраці у Київській області – Вікторії Шандурської, заступника начальника управління - начальника відділу управління персоналом управління соціального захисту населення Фастівської РДА, секретар комісії – Людмили Джух.           
23 Квітня, 2021 р., 11:03
Організовані колективи, що мають у своєму штаті понад 50 осіб, охочих вакцинуватися, можуть записати їх в чергу на щеплення проти COVID-19. Про це повідомив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
22 Квітня, 2021 р., 10:15
В рамках малої приватизації у Київській області готуються аукціони з продажу 24 об’єктів нерухомості, більшість з яких – нежитлові будівлі. Взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня. 
21 Квітня, 2021 р., 16:37
В заході взяли участь медичний директор КНП ФМР «Фастівська ЦРЛ» Юлія Казакова, голова Томашівської сільської ради Олена Пашун, начальник соціального захисту населення Томашівської сільради Анастасія Остапенко.
21 Квітня, 2021 р., 16:35
Головне управління ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що статтею 24 Кодексу законів про працю (далі - КЗпП)  встановлено, що працівник не може бути допущеним  до роботи без укладення  трудового договору, оформленого наказом або розпорядженням власника або  уповноваженого органу та без подання до органу податкової  служби Повідомлення про прийняття працівника на роботу.
21 Квітня, 2021 р., 14:51
Відповідно до ст.1 Закону України від 31 травня 2007 року №1103-V  «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів» генетично модифікований організм, живий змінений організм (ГМО) - будь-який організм, у якому генетичний матеріал був змінений за допомогою штучних прийомів переносу генів, які не відбуваються у природних умовах. Промислове виробництво та введення в обіг ГМО, а також продукції, виробленої із застосуванням ГМО, до їх державної реєстрації заборонено (стаття 15 ЗУ №1103-V). Також забороняється ввезення на митну територію України ГМО, а також продукції, виробленої із застосуванням ГМО, до їх державної реєстрації, за винятком таких, що призначені для науково-дослідних цілей або державних апробацій (випробовувань) (стаття 16 ЗУ №1103-V).
21 Квітня, 2021 р., 09:23
В рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво» на Київщині вже заключено договори з підрядниками по дев’яти об’єктам. Вже розпочалися роботи на будівництві трьох дитсадків, однієї школи і двох спортивних локацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень