Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Березня, 2021 р., 13:54
За інформацією Українського гідрометеорологічного центру у Київській області 12 березня 2021 року очікується ускладнення погодних умов:
11 Березня, 2021 р., 14:43
Цього року на Київщині у рамках президентської програми «Велике будівництво» оновлять п’ять шкіл. Завдяки цьому будуть покращені умови для навчання близько двох тисяч учнів.
09 Березня, 2021 р., 09:00
В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. 09 березня в Україні відзначають 207-му річницю від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби, дорогу служіння рідному народові. Ім´я славетного поета давно стало символом нашої нації. Його думи й полум´яне слово показували прагнення трудового люду до кращої долі. Творчість Шевченка – джерело пізнання і натхнення. У його щирому, проникливому слові з усією силою і красою заясніла горда і волелюбна українська душа. Це слово стояло в обороні прав і свобод рідного народу і стало тією духовною основою, на котрій була зведена незалежність Української держави. Кобзареві мрії, біль і тривоги – неоціненні настанови, залишені нам у спадок. А його мудрість та сила завжди будуть поруч із нами, які б випробування не випадали на нашу долю.
04 Березня, 2021 р., 13:59
03 березня 2021 року під головуванням виконуючого обов'язки голови Фастівської районної державної адміністрації Віктора Тюріна, за участі представників структурних підрозділів адміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалися питання стосовно захисту прав та інтересів малолітньої дитини на проживання в сімейному оточенні, про зарахування неповнолітнього на цілодобове перебування до спеціальної школи, про усунення перешкод у спілкуванні батька із сином та визначення місця проживання малолітнього разом із мамою.
01 Березня, 2021 р., 15:55
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу роботодавців та найманих працівників на необхідності офіційного оформлення трудових відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень