Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2021 р., 16:40
Так на засіданні комісії з питань забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також осіб з інвалідністю І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та деяких категорій осіб, які брали участь в бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей які потребують поліпшення житлових умов було розглянуто 5 заяв про призначення грошової компенсації за належне їм право для отримання житлового приміщення. На засіданні комісії з питань альтернативної (невійськової) служби було розглянуто 4 заяви та надано погодження на проходження альтернативної (невійськової) служби.
08 Квітня, 2021 р., 11:47
Віктор Іванович розпочав зустріч з головою Гатненської сільської ради Олександром Паламарчуком з обговорення введених протиепідемічних заходів протидії поширенню захворюваності на COVID-19 на території сільської ради. Під час спілкування з Олександром Івановичем обговорили пріоритетні завдання щодо розбудови інфраструктури та соціально-економічний розвиток громади. Серед іншого, обговорили питання щодо недостатньої кількості дошкільних навчальних закладів на території сільської ради та налагодження співпраці Гатненської громади з Фастівською райдержадміністрацією в умовах нового адміністративно-територіального устрою.
08 Квітня, 2021 р., 11:04
В рамках державної програми «Велике будівництво» в Київській області реалізують 52об’єкти дорожнього господарства на загальну суму 1 049 млн грн. Про це сьогодні, 7 квітня, під час онлайн брифінгу зазначив заступник голови Київської облдержадміністрації Андрій Лісовик.
07 Квітня, 2021 р., 15:29
За 7 років вздовж 187 км міжнародної траси Київ – Чоп, яку обслуговує компанія Onur за контрактом OPRC (Output and Performance-based Road Contract), у смугах відведення висаджено близько 3 500 нових дерев замість видалених аварійних. Про це повідомляє «Укравтодор».
05 Квітня, 2021 р., 17:02
Журналісти та письменники Київщини можуть взяти участь у конкурсі на здобуття Премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
05 Квітня, 2021 р., 17:01
Людям, яким зробили перше щеплення проти COVID-19 вакциною AstraZeneca/Covishield, виготовленою індійським Інститутом сироватки крові, можна робити друге щеплення вакциною AstraZeneca, виробленою на інших виробничих майданчиках. Такі рекомендації Міністерству охорони здоров’я України надала Національна технічна група експертів з питань імунопрофілактики (НТГЕІ). 
05 Квітня, 2021 р., 14:26
Оскільки ситуація з захворюваністю на COVID-19 у всіх громадах району складається по-різному на засіданні районної комісії з питань ТЕБ і НС було прийнято рішення:
05 Квітня, 2021 р., 14:24
В ході засідання підіймались найбільш важливі та актуальні питання, які стосуються забезпечення життєдіяльності громад. Зокрема обговорювались питання організації пасажирських перевезень в районі, в тому числі відкриття нових маршрутів, проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів, захисту прав та інтересів дітей, організації надання адміністративних послуг, соціального захисту населення.
02 Квітня, 2021 р., 10:59
Працівники управлінням боротьби з відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Київській області,  при проведенні контрольно-перевірочних заходів встановили факт ухилення від сплати податків на суму 22,8млн. грн. та розкрадання бюджетних коштів на суму 138,7млн. грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень