Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2022 р., 14:35
Щорічно внаслідок пожеж гине та страждає значна кількість людей. В дим та попіл перетворюються цінності на мільярди гривень.
14 Лютого, 2022 р., 11:12
Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше, як чергова потужна хвиля гібридної війни.
14 Лютого, 2022 р., 11:11
14 лютого голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович разом з заступником Куделею Олександром Івановичем провели нараду з представниками силових структур району.
11 Лютого, 2022 р., 09:50
У Вишневому триває зведення дитячого садка для дітей з обмеженими можливостями, у тому числі з інвалідністю. Роботи проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
11 Лютого, 2022 р., 09:48
В сел. Гостомель збудують новий корпус ліцею № 1. Роботи проводитимуть в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
11 Лютого, 2022 р., 09:45
Цьогоріч у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у пристоличному регіоні запланована реконструкція кількох ДЮСШ. Ірпінська – одна з них.
10 Лютого, 2022 р., 15:04
За ініціативи служби у справах дітей та сім’ї Фастівської РДА 09 лютого було проведено круглий стіл із завідувачем сектору «Фастівське бюро правової допомоги» ВНПД Вишневського МЦ з НБВПД Світланою Павленко. Під час зустрічі було обговорено проблемні питання практики застосування на рівні територіальних громад законодавства щодо запобігання жорстокому поводженню з дітьми, у тому числі домашньому насильству щодо дітей та вчиненого дітьми, а саме відсутність чіткого регулювання законодавства щодо притягнення осіб до відповідальності та прогалини у чинному законодавстві, що унеможливлюють або ускладнюють реалізацію окремих його положень. Спільно було обумовлено пропозиції щодо врегулювання наявних проблем шляхом внесення змін до законодавства, розробки підзаконних нормативно-правових актів, підготовки методичних рекомендацій і роз’яснень. Також, у подальшій співпраці для вирішення даного питання, керуватися наказом від 16.11.2021 №649 «Про затвердження форми направлення особи, яка постраждала від домашнього насильства за ознакою статі, до центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги».
09 Лютого, 2022 р., 15:38
          У 2015 році Україна пройшла шлях ліквідації спалаху поліомієліту, заходи тривали понад два роки. Тоді зареєстрували два випадки гострих в’ялих паралічів у дітей на Закарпатті. Спалах поліомієліту стався через дуже низький рівень імунізації в країні. Спалах у 2015 році на Закарпатті став першим випадком поліомієліту в Європі після 2010 року і перший в Україні після 2006 року.
08 Лютого, 2022 р., 13:06
У 2022 році всі проєкти програми Президента України Володимира Зеленського «Великого будівництва» у пристоличному регіоні будуть реалізовуватись з дотриманням принципів безбар’єрності.
08 Лютого, 2022 р., 13:04
В с. Бобриця Бучанського району збудують новий дитячий садок – школу 1 першого ступеня. Роботи проводитимуть в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень