Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Січня, 2022 р., 10:31
У селі Переяславське Бориспільського району на Київщині триває будівництво спортивного стадіону. Це один з 16 проєктів Київської області, включений до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на 2022 рік.
21 Січня, 2022 р., 10:30
Сьогодні, 20 січня, у Київській області була проведена звітна пресконференція за результатами реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Під час неї очільник облдержадміністрації Василь Володін проінформував про ключові досягнення в розвитку соцільної інфраструктури пристоличного регіону впродовж минулого року.
21 Січня, 2022 р., 10:28
У м. Вишневе на Київщині будують інклюзивний дитячий садок. Проєкт реалізують в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
21 Січня, 2022 р., 10:26
Київській області у 2022 році передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у сумі 1 185 196,300 тис грн.
20 Січня, 2022 р., 14:54
20 січня під керівництвом голови Фастівської районної державної адміністрації Кабатова Євгена Олександровича відбулось засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були присутні голова Фастівської районної ради Веремейчик Віктор Петрович, перший заступник голови адміністрації Тюрін Віктор Іванович, заступник голови адміністрації Куделя Олександр Іванович, представники громад району, керівники закладів охорони здоров'я, Фастівського районного управління поліції, Фастівського відділу Держпродспоживслужби, Фастівського районного управління ДСНС та представники підприємств, які обслуговують дороги Фастівщини.
20 Січня, 2022 р., 14:50
19 січня о 12:32 до оперативно-диспетчерської служби  Фастівського району надійшло повідомлення про те, що у с. Крушинка Глеваської ОТГ Фастівського району на ставку Шкільний, по вул. Шкільна під час занурення в ополонці не піднявся на поверхню громадянин 1969 року народження.
18 Січня, 2022 р., 09:52
У Гатному на Київщині будується новий дитячий садок. Дошкільний заклад буде розрахований на 280 місць.
17 Січня, 2022 р., 13:37
В рамках реалізації проєкту Координатора проєктів ОБСЄ в Україні «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні» спільно з Міністерством соціальної політики України та за підтримки Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України створено інформаційний чат-бот з протидії торгівлі людьми. Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ» інформаційний ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Інформаційний ресурс допоможе розпізнати небезпечні ситуації, розповість про різні форми сучасного рабства та порадить, куди звертатися за допомогою.
17 Січня, 2022 р., 13:35
У зв’язку з національною традицією святкування 19 січня Хрещення Господнього,передбачається масовий відвідування природних водоймищ. Тому ДСНС звертається до всіх громадян із застереженням бути вкрай обережними при перебуванні на водоймах під час святкування. Не виходьте без потреби на лід, утримайтеся від купання, якщо у Вас хворе серце, заходьте у воду тільки в спеціально обладнаних для цього місцях, не залишайте без нагляду дітей поблизу річки чи ставка, переконайтесь що лід, на який ви виходите, достатньої міцності, адже нестійкі морози першої половини зими не сприяли становленню надійного льодового покриву.
17 Січня, 2022 р., 10:44
Сьогодні голова району Кабатов Євген Олександрович провів першу щотижневу апаратну нараду у новому році з керівниками правоохоронних органів. Під час робочої зустрічі присутні підбили підсумки роботи служб під час новорічних свят: на об'єктах життєзабезпечення інцидентів не було допущено. Усі служби екстреного реагування працювали у штатному режимі. Також визначили ряд першочергових заходів задля посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень щодо недопущення поширення COVID-19 в районі, та покращення криміногенної ситуації в районі. "Президент України зобов'язав впроваджувати державну політику на місцях. Це завдання для колективу керівників, людей, що працюють на конкретній території і які розуміють, що ми працюємо у команді й працюємо на один результат. Цей результат – створення умов для жителів району, щоб вони відчували захист держави, працювали з впевненістю, що вони мають необхідні умови для праці в районі. Від того, наскільки ефективно налагоджена така взаємодія залежить стабільність і правопорядок у регіоні та авторитет державної влади в цілому." - зазначив Євген Олександрович Кабатов По завершенню наради голова райдержадміністрації дав ряд відповідних доручень і наголосив на необхідності чіткої, злагодженої роботи щодо вирішення всіх нагальних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень