Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Вересня, 2021 р., 11:31
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” на трасі М-06 Київ-Чоп поблизу села Стоянка зараз триває будівництво транспортної розв’язки.
09 Вересня, 2021 р., 11:28
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у селі Жоравка реконструювали школу.
09 Вересня, 2021 р., 10:58
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Київщині встановили найвищий державний прапор. Стяг розташовується у Броварах на щоглі висотою в 72 метри.
08 Вересня, 2021 р., 16:28
08 вересня голова Фастівської РДА Євген Олександрович Кабатов із робочим візитом відвідав Калинівську громаду та мав змогу поспілкуватися з головою Калинівської селищної ради Олексенко Юлією Олексіївною та депутатом Київської обласної ради Одинцем Владиславом Івановичем. В ході зустрічі було відвідано об'єкти інфраструктури та громадські простори, обговорено актуальні питання життєдіяльності та перспективи розвитку громади. Олексенко Юлія Олексіївна наголосила на тому, що залізничний переїзд в смт Калинівка є на даний час однією з найбільших проблем Калинівської громади. Залізнична станція "Васильків-1" є вузловою, тому дуже часто затори там можуть досягти сотень машин та тривати десятки хвилин. Слід наголосити на тому, що районна адміністрація співпрацюючи з громадами району завжди буде надавати підтримку і сприятиме всесторонньому розвитку громад.
08 Вересня, 2021 р., 13:13
ГУ ДПС у Київській області нагадує, що з 1 вересня 2021 року по 1 вересня 2022 року триватиме кампанія добровільного одноразового декларування.
07 Вересня, 2021 р., 14:00
З метою вирішення ряду актуальних питань, 07 вересня, у голови адміністрації Євгена Олександровича Кабатова відбулась робоча зустріч з головами сільських, селищних, міських рад Фастівського району.  Нарада пройшла у форматі конструктивного діалогу. Було заслухано всіх голів територіальних громад району з приводу проблемних питань підготовки до опалювального сезону та системи надходження коштів до місцевого бюджету. Представники місцевого самоврядування отримали вичерпні відповіді щодо порушених питань та розглянули шляхи їх вирішення.
06 Вересня, 2021 р., 09:40
06 вересня голова Фастівської райдержадміністрації Євген Олександрович Кабатов провів щотижневу робочу нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур району. Під час наради були обговорені питання щодо забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян, профілактики адміністративних та інших правопорушень, протидії злочинності та корупції на території району. По завершенню наради головою райдержадміністрації було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів району та наголошено на необхідності спільної роботи за всіма оговореними напрямами, що дозволить досягти конкретних результатів.
03 Вересня, 2021 р., 15:57
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що пиво відноситься до алкогольних напоїв, а відповідно до ст. 15 Закону України № 481 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) може здійснюватися суб’єктами господарювання (у тому числі іноземними суб’єктами господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій на роздрібну торгівлю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень