Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Вересня, 2021 р., 11:58
24 вересня під головуванням заступника голови Фастівської районної державної адміністрації Куделі Олександра Івановича було проведено засідання робочої групи з вивчення питання впливу на навколишнє природне середовище сміттєзвалища твердих побутових відходів КП «Фастівський комбінат комунальних підприємств».
23 Вересня, 2021 р., 19:09
Сьогодні, 23 вересня голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття поліцейської станції в Кожанській територіальній громаді, яка відкрита в рамках проєкта «Поліцейський офіцер громади».
23 Вересня, 2021 р., 16:41
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що Декларація з туристичного збору подається податковим агентом за його місцезнаходженням до контролюючого органу, в якому він перебуває на обліку.
23 Вересня, 2021 р., 10:42
Шановні батьки, законні представники! Загрозливої популярності серед підлітків набувають небезпечні ігри в мережі інтернет. Аби наші діти не потрапили у небезпечну ситуацію, радимо Вам приділяти більшу увагу психологічному стану дитини. Перевіряйте акаунти у соціальних мережах, до яких вона приєдналася, переглядайте зміст спілкування у чатах, контролюйте, які фото та відео є в гаджетах, звертайте увагу на коло її спілкування. Будуйте довірливі стосунки, спонукайте дитину розповідати про своїх друзів та шкільне життя, ставтеся до неї з розумінням!
22 Вересня, 2021 р., 17:02
Сьогодні, 22 вересня заступник голови Фастівської РДА Куделя Олександр Іванович прийняв участь в нараді управління Державного агенства меліорації та рибного господарства з субє’ктами аквакультури, орендарями водних об’єктів та земель водного фонду Фастівського району.  До уваги присутніх було доведено роз’яснення щодо питань складання звітності з дотриманням норм законодавства України: ЗУ " Про аквакультуру", наказів Міністерства аграрної політики та продовольства України "Про затвердження Зон аквакультури (рибництва) та рибопродуктивності по регіонах України" та "Про затвердження спеціальних форм первинної документації для суб'єктів рибного господарства в галузі аквакультури". Присутні отримали фахову та корисну інформацію для подальшого використання в роботі.
22 Вересня, 2021 р., 16:58
22 вересня голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович за участі заступника голови Сперкач Наталії Василівни здійснив особистий виїздний прийом громадян в Кожанській територіальній громаді з метою сприяння громадянам у вирішенні, за місцем їх проживання, питань з якими вони звертаються до органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Питання, з якими звертались громадяни, прийнято до відома та будуть розглянуті райдержадміністрацією у встановлений Законом України «Про звернення громадян» термін.
22 Вересня, 2021 р., 11:52
Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, яка не втрачає актуальності у ХХІ столітті.
22 Вересня, 2021 р., 09:08
З початку року до місцевих бюджетів Київщини власники елітного автотранспорту сплатили 7,6 млн грн транспортного податку. Про це  повідомила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова. Зокрема, за наданою інформацією, юридичні особи спрямували до скарбниць громад 4,3 млн грн. У свою чергу, фізичні особи поповнили бюджети сумою 3,3 млн грн.
21 Вересня, 2021 р., 16:12
Усиновлення - це прийняття усиновлювачем у свою сім'ю дитини на правах сина або дочки, що здійснене на підставі рішення суду.  Щоб усиновити дитину, потрібно, в першу чергу, мати попередньо зважене бажання та звернутися до служби у справах дітей та сім’ї за місцем проживання, де буде надано кваліфіковану консультацію фахівців та роз'яснено всі етапи даного процесу.
21 Вересня, 2021 р., 16:10
Сьогодні під головуванням голови райдержадміністрації Кабатова Євгена Олександровича пройшло засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень