Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2021 р., 14:37
Сьогодні, 19 серпня, відбулись урочистості з нагоди відзначення 30-річчя незалежності України. Участь у святкуванні взяли голова райдержадміністрації Євген Кабатов, голова районної ради Віктор Веремейчик, народні депутати України Олег Дунда та Данило Гетманцев, депутат Київської обласної ради Тетяна Самойленко та інші запрошені гості. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Євген Кабатов з вітальним словом звернувся до присутніх й нагадав, який важкий шлях подолала наша держава до отримання омріяної незалежності та побажав усім добра, достатку, миру й злагоди. З нагоди відзначення Дня Незалежності України, почесним жителям району було вручено відзнаки. Музичні вітання та гарний настрій подарували Катерина Червенко та Богдан Малик.
19 Серпня, 2021 р., 08:46
24 серпня 2021 року за ініціативи Міністерства молоді та спорту України спільно з ГО «Живе місто», відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Живий словник незалежності» у м. Києві (парк «Володимирська гірка»).
18 Серпня, 2021 р., 16:44
18 cерпня голова адміністрації Євген Кабатов, начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування Наталія Сперкач, генеральний директор КНП ФМР "Фастівська ЦРЛ" Андрій Герцун та депутат районної ради Любов Ткачова в черговий раз проінспектували перебіг будівництва приймального відділення КНП ФМР "Фастівська ЦРЛ".
18 Серпня, 2021 р., 14:28
17 серпня у Фастівській  районній державній адміністрації під головуванням  Віктора Тюріна відбулось засідання комісії у справах альтернативної(невійськової) служби. На розгляд комісії було винесено заяви громадян, які відповідно до чинного законодавства України звертаються щодо проходження альтернативної (невійськової) служби. Було розглянуто 2 заяви  та прийняті відповідні рішення.
18 Серпня, 2021 р., 14:25
На церемонію відкриття завітали: Євген Кабатов – голова Фастівської районної державної адміністрації, Віктор Веремейчик - голова Фастівської районної ради, Яна Загоруйко - начальник центру надання адміністративних послуг, Вікторія Барабаш - керівник Фастівського центру зайнятості, депутати й жителі Кожанської територіальної громади та інші запрошені. 
18 Серпня, 2021 р., 14:05
Фастівська районна державна адміністрація створила онлайн-карту центрів вакцинації.  На карті відображаються місцезнаходження центрів вакцинації на території Фастівського району та Київської області, графік роботи та номери телефонів для запису. Нагадуємо, що на сьогоднішній день у Фастівському районі активно працюють декілька медичних бригад, які проводять щоденний прийом відвідувачів. Крім того, в населені пункти Фастівського району виїжджають мобільні бригади, які вакцинують усіх охочих. Щеплення в Фастівському районі проводять трьома вакцинами: Pfizer, Moderna та CoronaVac. Всі вони передбачають введення двох доз препарату.  Дотримуємося всіх протиепідемічних заходів! Пам’ятаємо, що COVID не пробачає нам необачливості та недбалості. Бережіть себе! Вакцинуйтесь!
18 Серпня, 2021 р., 13:54
Сьогодні, 18 серпня, за головуванням голови Фастівської РДА Євгена Кабатова, заступника голови Київської ОДА Щербак Тетяни Василівни та директора департаменту охорони здоров'я Єфіменко Олени Володимирівни відбулось засідання щодо ситуації з вакцинацією від Covid-19 у Фастівському районі. У ході зустрічі присутні обговорили стан проведення кампанії з вакцинації громадян Фастівського району та заслухали статистику щеплень на місцях. Нагадуємо, що щеплення в Фастівському районі проводять трьома вакцинами: Pfizer, Moderna та CoronaVac. Всі вони передбачають введення двох доз препарату.  В районі працюють центри масової вакцинації та пункти щеплень: - м. Фастів - КНП ФРР "Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги" за адресою вул. Л. Толстого, 28 та у КНП ФМР "Фастівський центр ПМСД" - вул. Київська, 57 (колишня залізнична лікарня). - м. Боярка - КНП «Лікарня інтенсивного лікування Боярської міської ради», вул. Соборності, 51, кабінет №15.
18 Серпня, 2021 р., 13:50
Як повідомила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова, з початку року малий та середній бізнес забезпечив місцеву казну сумою 1,6 млрд грн єдиного податку. За наданою інформацією, приріст надходжень складає 20% або 271 млн грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.
17 Серпня, 2021 р., 16:17
На трасі М-06 Київ-Чоп поблизу села Стоянка на Київщині триває будівництво транспортної розв’язки.
17 Серпня, 2021 р., 15:58
На території ВДНГ у Києві тривають роботи зі зведення урбан-парку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень