Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Вересня, 2021 р., 15:13
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває ремонт траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка.
16 Вересня, 2021 р., 14:56
У рамках програми Призедента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”: на трасі М-06 Київ-Чоп будують транспортну розв’язку.
15 Вересня, 2021 р., 16:24
15 вересня проведено День кар’єри в режимі онлайн для учнів 11-А та 11-Б класів Фастівського Академічного ліцею №2. Кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного права, заступник декана юридичного факультету Інституту управління, технологій та права Державного університету інфраструктури та технологій Ірина Новосельська ознайомила одинадцятикласників з умовами вступу до університету та особливостями навчання на юридичному факультеті. На питання, які звучали від учнів, були надані вичерпні відповіді. Фахівець з профорієнтації Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Наталія Весела наголосила на важливості правильного вибору професії та ознайомила учнів з онлайн-ресурсами з профорієнтації, а саме Платформою з профорієнтації та розвитку кар'єри державної служби зайнятості http://profi.dcz.gov.ua/ та інтернет-порталом “Моя професія:консультаційна мережа”https://myprofession.com.ua/.
15 Вересня, 2021 р., 16:23
14 вересня представниками Фастівської міськрайонної філії КОЦЗ проведено виїздний захід в Томашівську ОТГ, який був спрямований на прийом місцевих жителів. Громадяни ОТГ були ознайомлені з актуальними вакансіями, отримали інформацію про можливість участі в роботах тимчасового характеру та про започаткування власної справи за сприянням служби зайнятості.
15 Вересня, 2021 р., 12:51
15 вересня голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович разом з першим заступником селищного голови з питань роботи виконавчих органів Чабанівської селищної ради Бондарем Юрієм Миколайовичем здійснив особистий прийом громадян Чабанівської територіальної громади. Під час робочої зустрічі очільник Фастівського району вислухав всі пропозиції та проблемні питання мешканців, серед яких основними були: земельні питання, забезпечення соціальним житлом, надання матеріальної допомоги та питання по школі. Голова Фастівської райдержадміністрації підтвердив свою готовність надавати підтримку та працювати над вирішенням хвилюючих питань мешканців Чабанівської територіальної громади та Фастівського району вцілому.
14 Вересня, 2021 р., 15:06
14 вересня заступник голови Фастівської РДА Куделя Олександр Іванович та головний спеціаліст відділу економіки, інфраструктури, агропромислового розвитку та туризму Здоровець Сергій Михайлович з робочим візитом відвідали смт Кожанка. Під час візиту поспілкувалися з головою Кожанської селищної ради Сажко Володимиром Андрійовичем, оглянули об’єкти інфраструктури селища, обговорили стан та перспективи соціально-економічного розвитку підлеглих територій та шляхи вирішення проблемних питань.
14 Вересня, 2021 р., 11:18
Норовірусна інфекція – гостре висококонтагіозне інфекційне антропонозне захворювання, яке спричинює вірус Норуолк, яке характеризується розвитком гострого гастроентериту та дегідратації. 
14 Вересня, 2021 р., 11:07
Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що над територіями лісових та сільськогосподарських угідь Київської області, окрім водних об’єктів та населених пунктів, за допомогою авіації з 13.09.2021 розпочато розповсюдження поживних принад з вакциною проти сказу тварин – пероральна імунізація диких м’ясоїдних. В залежності від погодних умов зазначений захід може тривати протягом 1-2 тижнів.
13 Вересня, 2021 р., 18:22
Кожен населений пункт району має власну історію, видатних та працьовитих людей, і приводом згадати цю історію та вшанувати земляків, відзначити здобутки громади за рік є День селища.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень