Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Серпня, 2021 р., 14:44
14 серпня у місті Обухів відбувся Другий етап Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Серед 10 команд, які приймали участь у обласній спартакіаді, збірна команда Гатненської сільської ради, разом із службовцями Бишівської громади, Чабанівської громади, Боярської громади та Томашівської громади завоювали почесне перше місце загальному заліку! До програми змагань другого етапу спартакіади входили наступні види спорту: волейбол, футзал, шахи, шашки та настільний теніс. Серед п’яти загальнокомандних видів спорту, команда здобула 4 перших місця та одне друге!  Змагання стали відбором до складу збірної команди Київської області для підготовки та участі у фіналі Всеукраїнської спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, який відбудеться в Чорноморську (Одеська область) з 20 по 25 вересня.  Найщиріші вітання переможцям!
16 Серпня, 2021 р., 10:32
Фастівський відділ ГУ Держпродспоживслужби в Київській області доводить до вашого відома інформаційне повідомлення системи RASFF  № 2021.4304 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (сума 2 – СЕ та ЕО, виражена як ЕО: 11,8 мг/кг – проміле) у харчовій добавці, що експортувались з Фінляндії (виробник: Hankintatukku Arno Latvus OY, Helsinki) до України (отримувач: ТОВ «Лотус», пр. Бажана, 10, оф. 9-Б, м. Київ, 02140).
13 Серпня, 2021 р., 14:54
Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань. На даний момент ми активно працюємо в пошуку одноосібників. Одноосібниками прийнято називати фізичних осіб, яким належать земельні ділянки сільськогосподарського призначення, які не здали їх в оренду юрособам або фізособам-підприємцям, а самостійно їх обробляють і вирощують сільгосппродукцію для задоволення власних потреб.  З метою вирішення  питання надання безперебійної послуги енергопостачання в районі, що є запорукою стабільної роботи підприємств, було прийнято рішення провести зустріч з представниками Київської обласної ЕК. Також підіймалось питання засіювання полів одноосібниками ГМО сої та вирішено звертатися з цією проблемою до ГУ Держспоживслужби Київської області.
13 Серпня, 2021 р., 14:37
  Фастівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості  повідомляє про запровадження роботи сервісних майданчиків служби зайнятості  в об’єднаних територіальних громадах в рамках укладених Угод про співпрацю та взаємодію між центрами зайнятості/філіями КОЦЗ та об’єднаними територіальними громади (ОТГ) Київської області.
13 Серпня, 2021 р., 10:41
Кожна дитина має право виховуватись у родині. Однією із сімейних форм влаштування є патронат над дитиною.  Патронат — це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
12 Серпня, 2021 р., 16:57
У селі Пашівка на Київщині триває реконструкція школи.
12 Серпня, 2021 р., 16:50
У селі Красятичі Поліської громади завершилась реконструкція дитсадка.
12 Серпня, 2021 р., 16:42
У селі Синяк Вишгородського району продовжується будівництво дитячого садка.
12 Серпня, 2021 р., 16:09
У Миронівці триває будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень