Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Вересня, 2021 р., 10:53
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані вести в порядку, встановленому законодавством, облік товарних запасів, здійснювати продаж лише тих товарів (послуг), що відображені в такому обліку - п. 12 ст. 3 Закону України № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».
09 Вересня, 2021 р., 16:57
15 вересня 2021 року з 10.00 в приміщенні Чабанівської селищної ради буде проводити особистий виїзний прийом громадян голова Фастівської райдержадміністрації КАБАТОВ ЄВГЕН ОЛЕКСАНДРОВИЧ
09 Вересня, 2021 р., 16:54
З метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу з громадянами та кваліфікованого, об’єктивного і оперативного вирішення порушених ними питань голова Фастівської районної державної адміністрації Кабатов Євген Олександрович буде проводити особистий виїзний прийом громадян в сільських, селищних, міських   радах згідно з затвердженим графіком. 
09 Вересня, 2021 р., 16:52
08 вересня в приміщенні Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся Круглий стіл з представниками Виробничих підрозділів Моторвагонне допо Фастів - 1, Дистанція електропостачання, Дистанція сигналізації та зв'язку та Козятинська дирекція залізничних перевезень.
09 Вересня, 2021 р., 15:49
09 вересня працівники структурного підрозділу Фастівської РДА відвідали семінар-нараду за участю громад Київщини, який пройшов в нещодавно відкритій «Академії спорту» м. Буча. 
09 Вересня, 2021 р., 11:31
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” на трасі М-06 Київ-Чоп поблизу села Стоянка зараз триває будівництво транспортної розв’язки.
09 Вересня, 2021 р., 11:28
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у селі Жоравка реконструювали школу.
09 Вересня, 2021 р., 10:58
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Київщині встановили найвищий державний прапор. Стяг розташовується у Броварах на щоглі висотою в 72 метри.
08 Вересня, 2021 р., 16:28
08 вересня голова Фастівської РДА Євген Олександрович Кабатов із робочим візитом відвідав Калинівську громаду та мав змогу поспілкуватися з головою Калинівської селищної ради Олексенко Юлією Олексіївною та депутатом Київської обласної ради Одинцем Владиславом Івановичем. В ході зустрічі було відвідано об'єкти інфраструктури та громадські простори, обговорено актуальні питання життєдіяльності та перспективи розвитку громади. Олексенко Юлія Олексіївна наголосила на тому, що залізничний переїзд в смт Калинівка є на даний час однією з найбільших проблем Калинівської громади. Залізнична станція "Васильків-1" є вузловою, тому дуже часто затори там можуть досягти сотень машин та тривати десятки хвилин. Слід наголосити на тому, що районна адміністрація співпрацюючи з громадами району завжди буде надавати підтримку і сприятиме всесторонньому розвитку громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень