Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Грудня, 2021 р., 08:12
Завершено капітальний ремонт дитячого садка «Веселка»  в Обухові. Роботи тривали в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
03 Грудня, 2021 р., 08:11
В межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» цього року оновлено автомобільну дорогу Р-01 Київ – Обухів загальною протяжністю 20,3 км від Столичного шосе до виїзду на трасу Н-01 Київ – Знам’янка.
02 Грудня, 2021 р., 12:14
Сьогодні, 02 грудня, голова райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в 5-й черговій сесії Фастівської районної ради VIII скликання. З 42 обраних депутатів в сесії прийняли участь 34 обранці, а також перший заступник голови райдержадміністрації Тюрін Віктор Іванович, заступники Сперкач Наталія Василівна та Куделя Олександр Іванович.  На початку засідання депутатам районної ради вручили відзнаки та подарунки до Дня місцевого самоврядування. На пленарному засіданні було розглянуто 11 питань порядку денного, а саме: про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічної безпеки та порядку на території обслуговування Фастівського районного управління поліції ГУНП в Київській області; про затвердження районної Програми профілактики та протидії злочинності у Фастівському районі на 2021-2023 роки "Безпечна Фастівщина"; про затвердження звіту про виконання районного бюджету Фастівського району за 9 місяців 2021 року; про внесення змін до заходів по реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку Фастівського району на 2021 рік; про районний бюджет Фастівського району на 2022 рік; про внесення змін до рішення Фастівської районної ради «Про районний бюджет Фастівського району на 2021 рік» та інші. По всім піднятим питанням були прийняті рішення.
01 Грудня, 2021 р., 17:05
Сьогодні, 01 грудня, голова райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь в урочистому відкритті приймального відділення Фастівської центральної районної лікарні, будівництво якого відбулось в межах програми Президента України Зеленського Володимира Олександровича “Велике будівництво”.
01 Грудня, 2021 р., 09:02
Шановні працівники прокуратури та  ветерани служби!
01 Грудня, 2021 р., 08:47
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що відповідно до п.п.164.2.5  п.164.2 ст.164 Податкового кодексу України (далі - ПКУ), дохід, отриманий  від надання майна (до прикладу, житлового чи іншого приміщення)  в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування),  включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку.
01 Грудня, 2021 р., 08:02
Ідея соборності завжди була головною для нашого народу. Саме соборність є невіддільною від державності та суверенітету, без неї не можлива  духовна єдність громадян. В українському історичному календарі є дати та події, що стали фундаментальними для формування та розвитку нашої державності, і серед них – 1 грудня 1918 року, адже саме цього дня в м. Фастів, на станції «Фастів», у штабному вагоні було підписано попередній текст Договору про об’єднання Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР), офіційно проголошений в Києві на Софійській площі 22 січня 1919 року.
30 Листопада, 2021 р., 17:16
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності вул. Назарія Яремчука (від вул. Івана Кожедуба до вул. Яблунська) в м. Буча Київської області.
30 Листопада, 2021 р., 17:03
Триває капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності вул. Горького в м. Буча Київської області. Роботи проводяться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
30 Листопада, 2021 р., 09:54
29 листопада голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович прийняв участь в урочистостях з нагоди відкриття поліцейської станції на території Боярської міської територіальної громади.  В урочистостях також взяли участь начальник Головного управління поліції Київщини Нєбитов Андрій Анатолійович, начальник Фастівського районного управління поліції Шамрай Роман Михайлович та голови територіальних громад. Голова Гатненської сільської ради Паламарчук Олександр Іванович презентував службове авто для поліцейських офіцерів Чабанівської громади. Поліцейські офіцери громади завершили спеціальне навчання, отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів. Під час урочистого відкриття поліцейської станції начальник поліції Київщини Нєбитов Андрій Анатолійович вручив головам територіальних громад листи-подяки та подякував за плідну співпрацю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень