Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Грудня, 2021 р., 13:12
Під час опалювального сезону значно погіршується статистика щодо кількості займань у помешканнях громадян. В першу чергу завдяки тому, що самі ж люди нехтують елементарними правилами безпеки: використовують несправні обігрівачі, не слідкують за перевантаженням електромереж та справністю пічного опалення.
16 Грудня, 2021 р., 08:45
Упродовж року в дошкільних освітніх закладах пристоличного регіону створили 2860 додаткових місць. За цим показником Київщина в Україні лідирує.
16 Грудня, 2021 р., 08:39
Лебедівка – ще одне село на Київщині, де в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», з‘явився перший дитячий садок.
16 Грудня, 2021 р., 08:37
Завершено капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення по вул. Київський Шлях (від вул. Глібова до вул. В. Момота) в м. Бориспіль Київської області. Роботи тривали в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
15 Грудня, 2021 р., 16:16
Розпочато черговий етап щорічного конкурсу Київського обласного центру зайнятості «Кращий працівник року» в онлайн-форматі. Саме сьогодні члени журі мали змогу оцінити конкурсантів під час їхньої самопрезентації.
14 Грудня, 2021 р., 16:28
Служба автомобільних доріг Київської області оголосила тендер на будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо столиці. Йдеться про ділянку від траси Київ-Ковель-Ягодин до траси Київ-Чоп.
14 Грудня, 2021 р., 14:02
14 грудня голова Фастівської РДА Кабатов Євген Олександрович, за участі заступників Куделі Олександра Івановича та Сперкач Наталії Василівни, провів нараду з сільськими, селищними, міськими головами щодо обговорення основних питань життєдіяльності району. В ході засідання було прийнято рішення згідно з яким 21 травня, кожного року, буде відзначатися День новоствореного Фастівського району. Також розглядалось питання забезпеченості бюджетів об'єднаних територіальних громад до кінця поточного року. Не обійшли увагою і проблему, яка може виникнути у зв'язку із дефіцитом коштів на виплату заробітної плати лікарям, враховуючи підвищення рівня виплат в галузі охорони здоров'я, що може призвести до оптимізації штатної чисельності. У своєму зверненні до учасників засідання очільник району закликав присутніх до активізації співпраці та посилення взаємодії задля швидкого й оперативного вирішення нагальних питань, а також завдань з реалізації державної політики, які стоять перед районом.
14 Грудня, 2021 р., 13:45
Понад 1,7 тисяч учнів Київщини завдяки реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво-2021» отримали покращені умови для навчання.
13 Грудня, 2021 р., 13:12
Сьогодні, 13 грудня, голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович, за участі заступника Куделі Олександра Івановича, провів щотижневу робочу нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур району.
10 Грудня, 2021 р., 18:23
Сьогодні, 10 грудня, голова Київської обласної державної адміністрації Володін Василь Геннадійович урочисто вручив ключі від новеньких шкільних автобусів 23 територіальним громадам Київської області. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень