Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Листопада, 2021 р., 11:55
З метою відлагодження роботи територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення області, яка на даний час працює в режимі тестування, 09 листопада 2021 року в період з 11:00 до 13:00 буде проведено практичну перевірку спрацювання діючих електросирен та сигнально-гучномовних пристроїв (гучномовців) з подачею звукового сигналу «Увага всім!» та голосового повідомлення про технічну перевірку системи оповіщення. Просимо мешканців зберігати спокій.
05 Листопада, 2021 р., 11:31
На Київщині в Бориспільському районі триває капітальний ремонт ще однієї дороги. Йдеться про автошлях М-03-Соснова-Ташань, який почали оновлювати кілька місяців тому в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
05 Листопада, 2021 р., 11:29
Програма Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво: оновлення траси Н-01 Київ-Знам’янка.
05 Листопада, 2021 р., 08:20
04 листопада голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович прийняв участь в презентації розвитку громади, яка відбулась в с. Гатне Фастівського району.
04 Листопада, 2021 р., 13:32
Фастівською міськрайонною філією Київського обласного  центру зайнятості налагоджений тісний контакт співпраці з спеціалістами регіонального управління Головного управління  Пенсійного фонду України у Київській області. 
04 Листопада, 2021 р., 08:09
У Бориспільському районі триває оновлення дороги регіонального значення Північно-Східний обхід міста Київ. Наразі дорожники влаштовують фінішний шар асфальтобетону на проїзній частині та з’їздах.
04 Листопада, 2021 р., 08:08
На Київщині продовжується капітальний ремонт дороги Н-01-Перше Травня. Роботи проходять в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
03 Листопада, 2021 р., 18:36
Міністерство оборони України уважно відстежує ситуацію, яка склалась поблизу державного кордону України з РФ та на тимчасово окупованих територіях Криму та Донецької і Луганської областей. Факти, що надаються розвідувальними органами України, знаходять своє підтвердження під час обміну інформацією з нашими партнерами щодо безпекової ситуації довкола України.
03 Листопада, 2021 р., 16:47
Вночі та вранці 04 листопада туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпечності, жовтий). 
03 Листопада, 2021 р., 11:41
03 листопада голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович провів нараду, щодо діяльності КП "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Фастівського району", участь у якому взяли голова районної ради Веремейчик Віктор Петрович, депутат районної ради VIII скликання Ільющенко Дмитро Володимирович, директор КП "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Фастівського району" Лобачова Олена Миколаївна та виконуючий обов'язки начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології адміністрації Юхта Олександр Володимирович.  У ході наради було обговорено питання щодо налагодження механізму роботи підприємства для виконання планових показників з надходжень коштів, а також інші проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень