Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Грудня, 2021 р., 15:16
Тетіївську школу №3, яка була збудована 40 років тому, капітально відремонтували. Цей освітній заклад став одним із шести, які цьогоріч на Київщині оновлювали в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
29 Грудня, 2021 р., 15:14
Укрзалізниця запустила прямий залізничний маршрут між Васильковом і Києвом. Проєкт був реалізований в рамках програм Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та «Kyiv City Express».
29 Грудня, 2021 р., 15:13
Завершено будівництво та реконструкцію усіх об‘єктів «Великого будівництва» в Київській області, запланованих на 2021 рік. Серед них 5 шкіл, 6 садочків, 6 спортивних об‘єктів. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.
29 Грудня, 2021 р., 11:16
29 грудня, за підтримки голови Фастівської районної державної адміністрації Євгена Олександровича Кабатова, заступник голови райдержадміністрації Наталія Василівна Сперкач спільно з службою у справах дітей та сім'ї адміністрації відвідали дитячі будинки та прийомні сім'ї Фастівського району та передали солодкі подарунки. Наталія Василівна подякувала за плідну співпрацю у вихованні дітей та привітала всіх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.
28 Грудня, 2021 р., 14:26
Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала масштабне опитування українських підприємців, експортерів, галузевих та бізнес-асоціацій щодо пріоритетів експортної діяльності та послуг, які надає Установа.
25 Грудня, 2021 р., 16:38
Сьогодні, 25 грудня, напередодні 5-ти річчя з дня відкриття спортивного комплексу ім. Івана Піддубного, що в селищі Калинівка, вже традиційно відбулися змагання з дзюдо серед юнаків та дівчат. В турнірі взяли участь 150 юних спортсменів до 12 років зі всієї Київської області.
25 Грудня, 2021 р., 16:16
Щороку 25 грудня Римо-католицька церква відзначає день народження Ісуса Христа, саме у Римі було вперше задокументовано святкування Різдва. Різдво Христове – одне з найважливіших християнських свят. Щороку яскрава Різдвяна зірка сповіщає про прихід свята, якого чекають цілий рік, як дорослі, так і діти. Воно несе кожному з нас добрі новини, зміни на краще, здійснення мрій та бажань.
23 Грудня, 2021 р., 18:30
Сьогодні, 23 грудня 2021 року, під патронатом голови Київської обласної державної адміністрації Володіна Василя Геннадійовича, маленькі жителі Фастівщини відвідали новорічно-різдвяне свято. Участь в заході взяла заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Наталія Василівна Сперкач.
23 Грудня, 2021 р., 14:10
Сьогодні, 23 грудня, голова Фастівської районної державної адміністрації Кабатов Євген Олександрович взяв участь у засіданні чергової 20-ї сесії Боярської міської ради VIIІ скликання. На порядок денний засідання було винесено 52 питання. Незважаючи на палке обговорення депутатам все ж вдалося досягти консенсусу та прийняти відповідні рішення. За результатами участі в заході Євген Олександрович Кабатов вирішив, що з метою розвитку громад та району в цілому доречно буде керівництву адміністрації долучатися до участі пленарних засідань сільських, селищних та міських рад.
23 Грудня, 2021 р., 14:09
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” у Пашківці реконструювали школу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень