Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Грудня, 2021 р., 08:47
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що відповідно до п.п.164.2.5  п.164.2 ст.164 Податкового кодексу України (далі - ПКУ), дохід, отриманий  від надання майна (до прикладу, житлового чи іншого приміщення)  в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування),  включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку.
01 Грудня, 2021 р., 08:02
Ідея соборності завжди була головною для нашого народу. Саме соборність є невіддільною від державності та суверенітету, без неї не можлива  духовна єдність громадян. В українському історичному календарі є дати та події, що стали фундаментальними для формування та розвитку нашої державності, і серед них – 1 грудня 1918 року, адже саме цього дня в м. Фастів, на станції «Фастів», у штабному вагоні було підписано попередній текст Договору про об’єднання Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР), офіційно проголошений в Києві на Софійській площі 22 січня 1919 року.
30 Листопада, 2021 р., 17:16
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності вул. Назарія Яремчука (від вул. Івана Кожедуба до вул. Яблунська) в м. Буча Київської області.
30 Листопада, 2021 р., 17:03
Триває капітальний ремонт автомобільної дороги комунальної власності вул. Горького в м. Буча Київської області. Роботи проводяться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
30 Листопада, 2021 р., 09:54
29 листопада голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович прийняв участь в урочистостях з нагоди відкриття поліцейської станції на території Боярської міської територіальної громади.  В урочистостях також взяли участь начальник Головного управління поліції Київщини Нєбитов Андрій Анатолійович, начальник Фастівського районного управління поліції Шамрай Роман Михайлович та голови територіальних громад. Голова Гатненської сільської ради Паламарчук Олександр Іванович презентував службове авто для поліцейських офіцерів Чабанівської громади. Поліцейські офіцери громади завершили спеціальне навчання, отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів. Під час урочистого відкриття поліцейської станції начальник поліції Київщини Нєбитов Андрій Анатолійович вручив головам територіальних громад листи-подяки та подякував за плідну співпрацю.
26 Листопада, 2021 р., 15:55
Питання виплати заборгованості по заробітній платі працівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності знаходиться на постійному особистому контролі керівництва Головного управління ДПС у Київській області.
26 Листопада, 2021 р., 10:48
Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. У 2021 році День пам’яті жертв голодоморів припадає на 27 листопада. Україна внаслідок геноциду 1932-1933 років, масових штучних голодів 1921-1923 та 1946-1947 років втратила мільйони людських життів. У 2006 році Законом України Голодомор 1932-1933 років був визнаний геноцидом Українського народу. У 2010 році Апеляційний суд міста Києва назвав винних в організації Голодомору та кваліфікував Голодомор 1932-1933 років як акт геноциду частини української національної групи. Нашим спільним обов'язком є гідно вшанувати вбитих голодом жертв комуністичного режиму і передати пам’ять про трагедію наступним поколінням. Цього року, як і торік, жалобні заходи відбуватимуться в умовах обмежень щодо проведення масових заходів через загрозу здоров’ю і життю людей від коронавірусної хвороби. Проте карантин не повинен перешкодити гідному вшануванню пам'яті жертв Голодомору. Натомість, маємо нагоду посилити увагу до акції “Запали свічку” - активніше закликати засвітити вогник у кожній домівці - вияв нашої скорботи за жертвами і віри у те, що в майбутньому подібні трагедії не повторяться. О 16.00 27 листопада не забудьте долучитися разом із громадою до Загальнонаціональної хвилини мовчання.
25 Листопада, 2021 р., 18:25
Сьогодні, 25 листопада, голова Київської обласної державної адміністрації Володін Василь Геннадійович, голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович в смт. Глеваха на території Національного наукового центру "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" привітали сільгосппрацівників з професійним святом - Днем працівників сільського господарства, яке відзначають кожної третьої неділі листопада.
25 Листопада, 2021 р., 15:46
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” в Київській області продовжується відновлення і будівництво спортивних об’єктів. Наразі в м. Славутич продовжується реконструкція басейну, а в м. Кагарлик триває будівництво басейну.
25 Листопада, 2021 р., 15:44
У селі Велика Каратуль на Бориспільщині триває капітальний ремонт дорожнього покриття на частинах двох вулиць – Середньої та Перемоги. Роботи виконуються у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень