Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Серпня, 2021 р., 18:56
На Фастівщині з легальних доходів сплачено понад 800 мільйонів гривень ПДФО За підсумками семи місяців 2021 року з легальних доходів працівників фастівського району до бюджетів сплачено понад 830 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб (далі ПДФО). Сума перерахованого податковими агентами податку у Фастівському районі на 88 мільйонів гривень перевищує аналогічні показники минулого року.
03 Серпня, 2021 р., 14:37
Сьогодні, 03 серпня, Євген Кабатов взяв участь в урочистому відкритті окремого підрозділу Агенції регіонального розвитку Київської області, на якому були присутні голова Фастівської міської ради Михайло Нетяжук, директор Департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації Наталія Погребна, в.о. директора Агенції регіонального розвитку Київщини Владислав Токменко, представники органів місцевого самоврядування, бізнесу й громадськості.   В ході заходу представники Агенції проінформували про ключові напрямки своєї роботи, зокрема вона спрямована на впровадження інновацій, розвиток виробництва, зростання малого та середнього бізнесу сприяння інвестиційній діяльності та підвищення інвестиційної привабливості району, залучення інвестицій та супровід інвесторів.
03 Серпня, 2021 р., 12:10
03 серпня голова адміністрації Євген Кабатов провів робочу зустріч з головами територіальних громад Фастівського району.
02 Серпня, 2021 р., 16:09
Сьогодні, 02 серпня голова Фастівської райдержадміністрації Євген Кабатов, голова Фастівської міської ради Михайло Нетяжук, заступник Фастівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з питань медицини Олена Давиденко та генеральний директор КНП ФМР "Фастівська ЦРЛ" Андрій Герцун проінспектували хід виконання будівельних робіт з реконструкції приймального відділення, що відбувається в межах програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Під час огляду об’єкта присутні обговорили проблемні питання, які виникли при проведенні робіт. Також Євген Олександрович наголосив на важливості цього об’ єкту для мешканців громади та взяв під особистий контроль подальший перебіг будівництва.
02 Серпня, 2021 р., 15:29
Напередодні Дня пам’яті захисників України, 28 серпня, у Києві та інших регіонах відбудеться Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Це – щорічна акція, яку у 2018 році започаткував батько загиблого героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенко.
02 Серпня, 2021 р., 15:19
В Україні стартував 5 етап вакцинації населення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, на якому отримати щеплення можуть усі бажаючі віком від 18 років, незалежно від того, у якому медичному закладі у пацієнта укладена декларація.
01 Серпня, 2021 р., 15:04
31 липня заступник голови райдержадміністрації Віктор Тюрін взяв участь в урочистостях з нагоди Дня села Мархалівка, якому виповнилося 365 років.  Святкування об'єднало усіх, хто працює заради добробуту села, хто народився тут і живе, хто  гарними справами славить свою малу батьківщину. 
30 Липня, 2021 р., 16:45
Фастівський районний відділ ГУ Держпродспоживслужби в Київській області доводить до відома споживачів інформацію, отриману по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF стосовно виявлення погіршення органолептичних показників їжі при контакті з пластиковими чашками SINSAY, що експортувались з Китаю (виробник: LILING KALRING HOUSEHOLD CERAMICS CO., SUN JIA WAN LILING HUNAN) через Польщу (відправник: LPP SA, Pruszcz Gdanski) до України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень