Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2021 р., 15:19
В Україні стартував 5 етап вакцинації населення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, на якому отримати щеплення можуть усі бажаючі віком від 18 років, незалежно від того, у якому медичному закладі у пацієнта укладена декларація.
01 Серпня, 2021 р., 15:04
31 липня заступник голови райдержадміністрації Віктор Тюрін взяв участь в урочистостях з нагоди Дня села Мархалівка, якому виповнилося 365 років.  Святкування об'єднало усіх, хто працює заради добробуту села, хто народився тут і живе, хто  гарними справами славить свою малу батьківщину. 
30 Липня, 2021 р., 16:45
Фастівський районний відділ ГУ Держпродспоживслужби в Київській області доводить до відома споживачів інформацію, отриману по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF стосовно виявлення погіршення органолептичних показників їжі при контакті з пластиковими чашками SINSAY, що експортувались з Китаю (виробник: LILING KALRING HOUSEHOLD CERAMICS CO., SUN JIA WAN LILING HUNAN) через Польщу (відправник: LPP SA, Pruszcz Gdanski) до України.
29 Липня, 2021 р., 16:38
Ремонт траси Київ-Бориспіль триває. Оновлення проходить у рамках програми Президента України Володимира Зеленського Велике будівництво. Зараз підрядники вже перейшли до робіт на 31-му кілометрі.
29 Липня, 2021 р., 16:31
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває ремонт ще однієї траси міжнародного значення. Йдеться про автошлях, який з’єднує Київ, Чернігів і Нові Яриловичі. І зараз підрядники працюють над оновленням 39-го кілометра дороги.
29 Липня, 2021 р., 16:27
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” зараз триває ремонт траси Київ-Бориспіль.
29 Липня, 2021 р., 16:22
Одним із пріоритетних напрямків державної політики є детінізація заробітної плати. Негативні наслідки виплати заробітної плати «в конвертах» відчувають як самі  працівники, так і члени територіальних громад та суспільство в цілому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень