Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2021 р., 16:48
10 серпня голова Фастівської РДА Євген Кабатов з робочим візитом побував на території Томашівської сільської територіальної громади та зустрівся з головою Томашівської сільської ради Оленою Пашун. Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувалися діяльності та подальшого розвитку соціально-економічної сфери, зокрема освіти, культури та охорони здоров’я. Також Євген Олександрович зазначив що пріоритетним питанням розвитку громади є наповнення місцевого бюджету, а саме  виконання планових показників та пошуку додаткових джерел надходжень до місцевого бюджету.
10 Серпня, 2021 р., 13:17
Сьогодні, 10 серпня, відбувся науково-практичний семінар "Архіви громад" із директором державного архіву Київської області Соф'єю Каменєвою. Участь у семінарі взяли керуючі справами та особи відповідальні за архів райдержадміністрації, районної ради та територіальних громад Фастівського району.  Даний семінар спрямований на удосконалення ведення архівної справи та діловодства, а також забезпечення збереженості документів у територіальній громаді. Були розглянуті актуальні питання щодо складання номенклатури справ; порядку організації роботи експертної комісії та архівного підрозділу в територіальних громадах; порядок передавання на державне зберігання документів до відповідної архівної установи та інші. Для більш детального ознайомлення із видами діяльності державного архіву, директором Соф’єю Каменєвою презентувався відеоролик, який розповідає про масив Національного інформаційного ресурсу, який зберігається в державному архіві.
09 Серпня, 2021 р., 16:42
Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Віктора Тюріна відбулось чергове засідання комісії з розподілення коштів, виділених на районну комплексну програму соціальної підтримки малозабезпечених верств населення “Турбота”. Членами комісії розглянуто 32 заяви про надання матеріальної допомоги на лікування, покращення матеріально-побутових умов та інші. За всіма заявами комісією прийняті відповідні рішення.
09 Серпня, 2021 р., 13:12
Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1017, та Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 04 липня 2016  року № 2643, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 11 липня 2016 року за № 937/29067 (із змінами), Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю.
09 Серпня, 2021 р., 13:07
9 серпня під головуванням голови адміністрації Євгена Кабатова відбулось позачергове засідання колегії Фастівської райдержадміністрації. В ході засідання було розглянуто питання про схвалення проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Фастівського району на 2021 рік у новій редакції; про внесення змін до рішення районної ради про районний бюджет Фастівського району на 2021 рік , в тому числі про першочергове виділення коштів для громад Фастівського району. Також члени колегії проголосували за виділення коштів на завершення будівництва приймального відділення КНП ФМР "Фастівська ЦРЛ", реалізованого в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво»; про припинення юридичної особи КП «Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Фастівського району» шляхом ліквідації. По всім питанням були прийняті відповідні рішення.
09 Серпня, 2021 р., 11:59
07 серпня 2021 року у місті Боярка відбувся Перший етап Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Фастівського району. У змаганнях взяли участь команди Боярської, Чабанівської, Бишівської, Гатненської, Томашівської територіальних громад. Перед початком змагань заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Віктор Тюрін та заступник Боярського міського голови Тетяна Кочкова побажали присутнім гарного настрою та перемог!
09 Серпня, 2021 р., 09:50
На Київщині  розпочався сезон жнив.   І наразі актуальними залишаються питання безпечної жнивної кампанії. Одним з факторів ризику у період жнивної кампанії – спалювання стерні, післяжнивних залишків та розкладання багать на полях. Подібні дії – прямий шлях до виникнення пожеж. Для того аби завершити жнива без пожеж потрібна постійна пильність та ретельне дотримання протипожежних вимог  - саме це гарантує безпеку як у жнива, так і в період транспортування та зберігання зерна.
08 Серпня, 2021 р., 11:04
Шановні працівники ветеринарної медицини! Вітамо вас із професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини!
08 Серпня, 2021 р., 10:56
Сьогодні, 8 серпня, відзначається День військ зв’язку Збройних сил України – професійне свято українських військових зв'язківців.
08 Серпня, 2021 р., 10:50
Шановні будівельники!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень