Фастівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Листопада, 2021 р., 18:03
28 жовтня 2021 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення виділити територіальним громадам Фастівського району понад 12 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, зокрема: Бишівській сільській раді на придбання сміттєвозу для комунального підприємства "Благоустрій", Гатненська територіальна громада отримає кошти на виготовлення ПКД для парків "Доброго дуба", "Народний" та "Чумацький шлях", Кожанська селищна рада зможе придбати шкільні автобуси та Фастівська міська територіальна громада закінчить капітальний ремонт міського Палацу культури. Це стало можливим завдяки тісної співпраці народного депутата України, голови Київської облдержадміністрації, голови Фастівської райдержадміністрації з Кабінетом міністрів України.
02 Листопада, 2021 р., 16:05
Голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович та міський голова Нетяжук Михайло Володимирович проінспектували, як триває будівництво приймального відділення Фастівської центральної районної лікарні, що відбувається в межах програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Ремонтні роботи вже наближаються до кінця. На прешому поверсі розміщене відділення невідкладних станів, а на другому - неврологія з інсультним блоком. Тепер тут є мала операційна, кабінети діагностики, протишокова палата, оглядові та зона очікування з рецепцією. Кабатов Євген Олександрович наголосив на тому, що реалізація даного проєкту є надзвичайно важливою та реконструкція приміщення триває під його особистим контролем.
02 Листопада, 2021 р., 14:06
02 листопада голова Фастівської РДА Кабатов Євген Олександрович, за участі заступників Куделі Олександра Івановича та Сперкач Наталії Василівни, провів нараду з сільськими, селищними, міськими головами щодо обговорення основних питань життєдіяльності району. Під час зустрічі було розглянуто питання щодо ситуації з протидії поширенню коронавірусної інфекції, зокрема перебігу вакцинаційної кампанії; системи збільшення надходження коштів до місцевого бюджету.   На завершення зустрічі, Кабатов Євген Олександрович подякував усім присутнім за співпрацю та зазначив, що соціально-економічний стан в районі знаходиться під його особистим контролем.
02 Листопада, 2021 р., 14:05
Шановні жителі Фастівського району! У зв’язку із введенням "червоної" зони на території Київської області та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) Фастівська районна державна адміністрація тимчасово припиняє проведення особистих прийомів громадян.
02 Листопада, 2021 р., 14:03
До програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на 2022 рік включили п’ять шкіл Київщини. Йдеться про проєкти з будівництва та реконструкції закладів загальної середньої освіти.
02 Листопада, 2021 р., 14:01
На Київщині в 2022 році в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочнуть реалізацію п’яти спортивних проєктів.
01 Листопада, 2021 р., 12:03
01 листопада голова Фастівської райдержадміністрації Кабатов Євген Олександрович разом з заступником Куделею Олександром Івановичем провели нараду з представниками силових структур району.
29 Жовтня, 2021 р., 20:45
Відзавтра, 30 жовтня, Київщина ввійде до «червоної» зони епідемічної небезпеки. Відповідно в регіоні почнуть діяти посилені обмежувальні заходи.
28 Жовтня, 2021 р., 16:38
Безбар’єрність – це не тільки  доступ до фізичних об'єктів. Це значно ширше поняття, яке включає в себе не лише різні сфери діяльності, але і категорії мислення та взаємодії з іншими людьми, як рівними. «Довідник безбар’єрності», який у вересні презентувала перша леді Олена Зеленська, у доступній формі пояснює, чому не можна обмежуватися пандусами, якщо хочемо жити у безбар’єрному світі, а також, чому мова спілкування дуже важлива.
28 Жовтня, 2021 р., 15:29
На дорогах Київщини вже влаштували 70,6 км нового асфальту. Це понад 90% від очікуваних планів на 2021 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень